Geci casual pentru primăvara

2544
Geaca

Cu o iarnă puțin spus ciudată anul acesta, ne îndreptăm încet dar sigur către primăvara anului 2021. Așadar trebuie să fim pregătiți vestimentar deoarece nu putem purta zilnic doar paltoane sau sacouri. O să discutăm despre geci casual (jachete) ce se poartă anul acesta și care nu trebuie să lipsească sub nici o formă din garderoba personală.

1.Geaca aviator

Nu întâmplător are numele de geacă aviator, aceasta avându-și începuturile în timpul celui de-al doilea Război Mondial, fiind purtată în special de piloți. În scurt timp a devenit foarte populară, fiind perfectă ca protecție împotriva ploii, vântului și chiar a zăpezii. Zonele forte sunt gulerul și partea interioară, care sunt mai tot timpul îmblănite.

Geacă aviator
                                                                               Geaca aviator

2.Geaca houndstooth

Această geacă este una din cele mai abordate pentru primăvara 2021, deoarece poate fi combinată foarte ușor cu pulovere cu imprimeuri. Recomandarea noastră este să o folosiți în special în weekend-uri.

Geaca
                                                                            Geaca houndstooth

3.Sacou casual

Anul 2016 este oficial anul sacourilor în vestimentația bărbătească, așadar va fi abordat încă de la începutul primăverii. Pentru cei care nu poartă de obicei sau cei care lucrează pe teren vă recomandăm sacoul casual. Acesta face foarte ușoară trecerea de la alte tipuri de geci sau jachete.

Sacou casual
                                                                                     Sacou casual

4.Geaca de piele Biker

Geaca de piele nu dă greș niciodată. Abordată în special de masculii alfa, geaca biker emană un aer de siguranță și putere. Toate aceste geci casual expuse în acest articol se regăsesc cu siguranță în orice mall (în cazul în care nu doriți să căutați prea mult), însă aveți mare grijă la materiale și cusături. Vă dorim baftă în alegeri și vă așteptăm cu eventuale completări sau păreri!

Geaca
                                                             Geaca de piele Biker

 

Sursă foto: aici ; aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.