Garderoba domnilor trebuie și ea înnoită pentru sezonul rece

1323

Iată câteva elemente vestimentare definitorii care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă de toamnă. Indiferent dacă adăugați niște haine de bază sau o serie de accesorii pentru a vă crea un look adecvat cu unele articole de marcă, aceste adăugiri la colecția personală ar trebui să vă treacă peste sezonul de toamnă îmbrăcat la patru ace.

jacheta

Odată cu frigul și vântul de toamnă, este indicat să aruncați o privire peste opțiunile de îmbrăcăminte exterioară. Este prea devreme ca să vă acoperiți cu straturile de lână lungi și umflate în partea de jos a jachetelor de iarnă asa ca uitați-vă după unele haine funcționale și elegante pentru zilele mai calde. Jachetele din denim în noi stiluri și culori au acum o revenire spectaculoasă, iar acestea nu mai sunt doar ținute pentru tineri deoarece și adulții pot adăuga un pic de modernitate lookului lor.

Denimul este de asemenea un ușor de curățat și țesături sunt, în esență, aproape indestructibile. Căutați niște stiluri unice și tonuri pământii calde, care se pot adapta cu ușurință la garderoba deja existentă. Jachetele din piele moale în culori de negru, maro și alte nuanțe închise oferă un aspect elegant sofisticat. Pielea este, de asemenea, caldă și face cu succes tranziția între vremea caldă și cea rece.

pantaloni

Hainele din piele tind sa fie mai scumpe decât cele din denim, deci optați pentru un stil tradițional care poate fi purtat mai multe sezoane și poate fi ținut o lungă perioadă de timp în dulap. Având în vedere că este prea devreme pentru jachetele destinate pantelor cu zăpadă, începeți cu o vestă simplă, care poate fi și elegantă și aici puteți avea un pic de libertate în alegerea culorilor.

Aceste veste sunt relativ ieftine si durabile, iar un verde, portocaliu închis sau luminos se poate asorta cu succes cu  o pereche de blugi pop și niște pantofi sport fără a fi prea îndrăzneț. Dacă pielea sau denimul nu sunt pe gustul dvs. în ceea ce privește îmbrăcămintea exterioară de toamnă, o mulțime de comercianți cu amănuntul oferă jachete ușoare elegante, în culori calde de sezon. Alegeți niște nuanțe neutre care pot fi purtate cu blugi, pantaloni kaki sau pantaloni chiar mai formali.

ghete

Sezonul de toamnă marchează trecerea de la mocasini la pantofi mai grei. Materialele includ piele moale pentru un aspect elegant și rafinat, iar alte țesături de calitate inclusiv unele bazate pe catifea ceva mai dure și alte fibre textile pot fi văzute în magazinele de profil. Rezumați-vă la negru și maro închis pentru cea mai mare versatilitate și durabilitate a încălțămintei.

În cele din urmă, pantalonii din bumbac sunt un element necesar în garderoba oricărui bărbat. Alegeți pantaloni kaki până la primăvară și căutați niște pantaloni casual maro sau verde închis. Dacă sunteți plictisit de culoarea albastră tipică a jeanșilor, există și modele gri închis sau deschis sau negre, care într-adevăr se asortează cu aproape orice tip de ținute. Acestea sunt câteva criterii obligatorii pentru bărbați care vor să treacă cu stil peste sezonul de toamnă.

Sursa foto: aici, aici și aici