Frica de responsabilitate

1810
Bărbaţii sunt reprezentanţii sexului dur şi puternic, dar cu cine ar trebui să-şi etaleze aceste lucruri ?

Iubita ta este dornică să facă relaţia voastră să evolueze, căsătorie, un animăluţ de companie, un bebeluş, o casă mare, dar tu ? ce-ţi doreşti ?

Căsătoria poate fii tratată cu mai puţin interes, dacă nu aveţi ceva stabil şi poate că ea nu merită.. În cazul în care ea e aleasa, nu spune niciodată „nu” la câini sau pisici şi NU trata copii mici cu silă, nu spune niciodată că-i urăşti, chiar dacă în sinea ta nu vrei să vezi prea curând un copil prin preajma ta.

Mergeţi pe stradă, vă pupaţi, cuvintele frumoase sunt nelipsite, printre ele, apar cuvintele cheie: animaluţe, copilaşi, inel. Dacă vrei să vorbeşti neadecvat despre aceste trei lucruri importante pentru ea: ABORT MISSION ! Nu îndrăzni să spui ceva urăt.

 Frica de responsabilitate
                                                                             Frica de responsabilitate
Un bărbat adevărat nu îşi va arăta niciodată severitatea faţă de un copil sau faţă de un animăluţ. Dacă spaţiul şi situaţia financiară vă permite acest lucru, de ce să nu-i oferiţi unui animal şansa de a avea un cămin ?  Frica de responsabilitate este învinsă cu ușurință dacă îți dorești cu adevărat!

Grija faţă de ce te înconjoară, fie om, animal sau plantă, te fac o persoană frumoasă, un bărbat adevărat. Frumuseţea interioară este cel mai uşor de descoperit, prin acţiunile tale.

Joacă-te cu copilul surorii ei, mângâie un căţel, hrăneşte o pisică, te va adora ! Dacă nu-ţi doreşti să te căsătoreşti momentan, explică-i de ce, nu evita o discuţie pe tema asta, nu trata căsătoria ca pe o povară, nu este aşa !

Trebuie să fii sever, cu cine merită, trebuie să fii dur, cu cine merită, dar fii şi om frumos, om frumos pe interior, nu fii doar o persoană, fii un om, arată umanitate, arată că ce te înconjoară poate fii protejat.

Ţine atât cont de dorinţele tale, cât şi de ale ei, îmbină utilul cu plăcutul ! Dorinţele tale nu trebuie neglijate nici măcar o secundă. Fiecare familie se construieşte cu răbdare şi entuziasm, nu doar de dragul de a o întemeia.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.