Fii mult mai puternic decât o femeie !

1236
Sexul puternic este reprezentat de către noi, bărbaţii, dar în spatele fiecărui bărbat puternic, se află o femeie puternică. Ele fac toată treaba, calcă, gătesc, au grijă să nu plecăm de acasă neîngrijiţi, au grijă de copii, merg la muncă şi pe de altă parte, ne şi susţin necondiţionat, asta dacă ai norocul să ai astfel de femeie lângă tine.

Ele par inepuizabile, în comparaţie cu noi, trebuie să fim cu mult peste ele, să fie mintea noastră mult mai puternică decât a lor, pentru a le putea susţine şi noi la rândul nostru.

Puternic
                                                                                                         Puternic

Nu ar mai trebui să ne plângem de milă, pentru că suntem într-o situaţie dificilă, până la urmă toate au o rezolvare în viaţă, plânsul este treaba femeilor, ele se ocupa cu asta, nu noi.

Să schimbăm ceva în viaţa noastră de zi cu zi, să face un pas mare spre o realizare mare, fără a ne teme de urmări, împreună cu femeia potrivită, totul e posibil, totul pare foarte uşor, de asta ne e frică nouă.

Eşecul ar trebui să fie motivaţional, nicidecum să ne împingă să nu mai facem nimic. Ele lasă capacul de la wc în jos de fiecare dată, chiar dacă noi continuăm să-l lăsăm ridicat, ele nu obosesc şi nu renunţă în a face asta, deci, creierul lor este puţin mai tare decât al nostru, aşa că trebuie să le arătăm că eşecul nu reprezintă decât o treaptă spre success.

Persoanele care încearcă să ne pună într-o postură proastă, trebuie să fie date afară din viaţa noastră, oamenii pe care-I considerăm prieteni dar printr-o glumă ne la locul ei ne fac să ne simţim jenaţi cu bună ştiinţă, nu mai au ce căuta în cercul nostru social, asta înseamnă să fi un bărbat puternic, să eviţi aceste persoane fără a le insulta sau fără a te comporta ca şi ei.

Femeile trebuie apărate.. apărate de prietenele lor intruzive, de colegele prea curioase și rău-intenționate şi de şefii lipsiți de caracter. În mare parte acestea trebuie apărate doar de vorbele rele, iar acest lucru îl poate face numai un bărbat puternic.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.