Ferește-te de femeile complexate!

1
1579

Unii dintre noi avem nevoie de mult timp, uneori chiar ani până ne debarasăm de obiceiurile urâte cum ar fi sa judecăm lumea după aparențe, ocupație și altele. Avem impresia câteodata că noi știm ce este mai bine pentru alții. Concluzia este una: de cele mai multe ori trebuie sa ascultam mai mult decât să vorbim.

femeie complexata
Femeile complexate

Dorința noastră este de a ajuta persoanele care au nevoie de mai mult succes în relația lor cu sexul frumos.

 • Până la urmă nu suntem chiar atât de diferiți, cel puțin dacă ne raportăm la faptul că și unii, și alții, avem complexe te mai multe feluri.
  Nu o să dăm definiții complexe și nu o să intrăm in detalii despre complexul de inferioritate, dar îl putem identifica prin orice sentiment
  de inferioritate cauzat de orice problemă sau defect, ce pur și simplu face un individ să se creadă tot timpul inferior celorlalti. Însă nu întotdeauna acest defect este și real!
 • Așadar, acest sentiment trăit de femeile complexate poate duce până acolo încât persoana în cauză să respingă chiar și o persoană cu adevărat interesată de ea, care o abordează cu mult bun simț și eleganță. Ideea este că această persoană are intipărit în minte faptul că nu poate exista vreun motiv sincer de apropiere din partea sexului opus și că întotdeauna există interese ascunse, în special dorințe de umilire a acesteia. Nu de puține ori aceasta persoană complexata răspunde agresiv.
 • O altă persoană complexată este femeia care exagerează cu aranjatul, pune prea mult machiaj, făcând tot ce îi stă în putință sa iese în evidență.
  Aceste persoane sunt mai tot timpul persoane simple ce au o mulțime de dureri sufletești și probleme emoționale. Motivul sincer pentru care trebuie evitate aceste este că ele oferă cele mai deranjante refuzuri. Exista și o parte hazlie a acestor refuzuri, și anume faptul că barbații refuzați cred ca ei au, defapt, probleme.

Așadar, din această discuție deducem cam două lucruri:

 1. Să abordăm numai femeile care sunt împăcate cu ele, arată bine și sunt fericite. Acestea consideră un lucru normal să fie abordate, tratate frumos și mai tot timpul sunt încântate de a cunoaște persoane noi. Deși majoritatea avem impresia că o femeie foarte frumoasă oferă greu o șansă, ne înșelăm amarnic. Este tocmai invers.
 2. Ori de câte ori ești refuzat, nu o lua personal și nu renunța! Bineînțeles că trebuie sa învățăm și avansăm în continuu, dar în același timp trebuie să fim conștienți că refuzul primit poate fi datorat faptului că femeia respectivă este nesigură pe ea.

Dar aici nu suntem să judecăm pe nimeni, să nu uităm că aceleași probleme și nesiguranțe se întâlnesc și pe tărâmul bărbaților. Spre final vă dorim să aveți baftă numai de femei superbe, inteligente și, cel mai important, stabile emoțional.

 

Sursă foto: aici

1 COMENTARIU

 1. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea, el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbesc acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here