Femeile înșală.. mai bine decat bărbații

1466

Și femeile înșală…

Nu este o noutate dar de multe ori , o fac mai bine ca bărbații . Chiar dacă este un „sport” specific sexului tare , femeile înșală ,  și o fac bine!

Dacă bărbații înșală de obicei fără un motiv aparte , femeile spun că au de fiecare un motiv întemeiat. De cele mai multe ori femeile își justifică culpa prin următorul motiv: nu se mai simt iubite ! Dar motivele sunt diverse! Sunt mult mai multe .. Și de cele mai multe ori chiar au  destule argumente pentru ași susține cauza!

Mi-am întrebat cea mai bună prietenă (Andreea) de ce inșală femeile , nefiind străin de faptul că ea la rândul ei a înșelat. Nu a stat mult pe gânduri , si mi-a răspuns:

”  De ca înșală femeile? Părerea mea este că o femeie înșală atunci când se simte nesigură de relația sa , atunci când simte că bărbatul de lângă ea nu o mai apreciază sau din răzbunare. Eu am înșelat din toate cele trei cauze menționate mai sus!

Prima dată am înșelat din răzbunare, fiind inșelată la rândul meu de către cel pe care îl iubeam . Am crezut că este o modalitate bună pentru al face să se simtă și el cum m-am simțit și eu când mi-a înșelat încrederea. Răzbunarea cea mai dureroasă  la acel moment a fost să îl înșel cu cel mai bun prieten al lui. A meritat! La momentul respectiv mintea îți spune că cineva trebuie să sufere la fel cum tu ai suferit…Rezultatul:lovitură sub centură!

femeile insala 2
Femeile înșală

A doua oară am inșelat din cauza nesiguranței.. Indiferența băbatului e zdrobitoare !  E cel mai groaznic sentiment să te simți nedorit în timp ce tu îi aduci  lumea la picioare și el privește popourile puștuaicelor. El era lumea ta dar tu a lui nu. Iar din cauza comportamentului ,  l-am inșelat.. Am căutat o persoană care să îmi ofere siguranță .Da… Ar fi fost mult mai ușor să ne desparțim  dar cum sa iți lași „inima” să  plece?  Fără  inimă  nu exiști… Dar atunci când tu iubești si nu ești răsplătit cu iubire , este foarte dureros.. Deja nu mai eram sigură  de relație…Ajunsesem in situația de „friends with benefits ” iar cand ești luată drept jucărie.. Și cel mai mic compliment iți fură inima. Iar așa ajungi din nou in patul greșit lângă persoana total nepotrivită care te consideră si ea „păpusa”

După ce am ascultat experința relatată de Andreea , mi-am pus un set de întrebări  la care încă aștept răspunsuri de la viață. Prima și cea mai importantă pentru mine este una singură: poți greși de unul singur într-o relație? Până acum am avut un singur răspuns! DA! Unul este de cele mai multe ori”capul răutăților” ! Ei bine , nu este chiar așa de simplu! Fiecare face greșeli! Ca bărbat trebuie să abordezi cu mai mult interes problemelor partenerelor! De cele mai multe ori , femeile reproșează partenerilor lipsa atenției !

Relatia nu este neapărat un joc … Ci o legătură ciclică ! Fiecare are un set de lucruri de stabilit intr-o relație. Când unul dintre parteneri nu mai reușește să puncteze lucrurile esențiale, legătura dintre parteneri se poate  rupe si se poate ajunge la o relatie extra-conjugală nedorită.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.