Femei instabile emoțional – Un joc periculos

1729
Femei instabile emoțional

Suntem ceea ce facem! Modul în care ne trăim viața, programul alcătuit, anturajul, idealurile, toate aceste lucruri și multe altele ne îndreaptă către o anumită categorie de femei. Dacă avem o viață frumoasă, sănătoasă și responsabilă aveți șanse destul de mari să cunoașteți o femeie pe măsură. Dacă avem însă un anturaj de o moralitate îndoielnică, ce dezvoltă pasiuni pentru tot felul de vicii legale sau ilegale, este greu să ne apropiem de o femeie stabilă, dar și mai greu să o păstrăm. Așadar, într-un procentaj destul de mare noi suntem răspunzători pentru persoanele ce ne înconjoară.

Femei instabile emoțional
Femei instabile emoțional

Lăsăm la o parte modalitatea în care ajugem să cunoaștem femei instabile pentru a discuta puțin despre modalitatea în care ne dăm seama că acestea au probleme.

Relaționare defectuoasă cu părinții

Primul semn de instabilitate emoțională în cazul femeilor este relația cu părinții. În cazul în care îi vorbește mai tot timpul de rău pe ambii sau pe unul din ei, nu le răspunde la telefon, nutrește în continuu sentimente de nemulțumire, frustrare și altele, atunci cu siguranță este cazul unei maturizări întârziate sau, mai rău, instabilitate emoțională. În consecință, în cadrul primelor întâlniri trebuie să aducem în discuție părinții pentru a vedea reacțiile. În cazul în care nu stârnim schimbări bruște și inexplicabile de comportament, totul este în regulă.

Scandalurile

Putem să luăm un exemplu foarte simplu: violarea intimității. În cazul în care cu prima ocazie îți verifică telefon, laptop sau buzunare și se leagă de absolut orice pentru a realiza o scenă de gelozie, deși nu este justificată, atunci avem o problemă.

Schimbarea frecventă a opiniilor

Să ne imaginăm că luăm o cină romantică într-un cadru select, alături de o domnișoară frumoasă. Printre primele discuții, tânăra nu pierde ocazia să relateze că ei îi place să își trăiască viața, că s-a întâlnit cu mai mulți tipi în același timp, a înșelat, mințit și altele iar după nici zece minute afirmă sus și tare că este deranjată de fetele neserioase care nu respectă omul de lângă ele. Este doar un exemplu. Cu siguranță cu toții am văzut genul acesta de persoane care, în cadrul aceleiași întâlniri, își schimbă opinia de mai multe ori, sau pur și simplu uită ce au zis cu cinci minute mai devreme. Aceasta este încă o categorie de persoane de care trebuie să ne ferim.

Semnele și metodele de a observa a persoanele instabile emoțional sunt mai multe și aș vrea să le găsim și discutăm împreună, așa că vă aștept cu comentarii, păreri și, bineînțeles, completări. Baftă!

 

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.