Faceți ce face femeia, nu ce zice ea!

1384
Femeia in jocul seductiei
Femeia in jocul seductiei

Când vorbiți cu femei despre bărbații care le plac și le atrag atenția, nu este neapărată nevoie să le ascultați orice sfat. În schimb, uitați-vă cu atenție la comportamentul lor și veți vedea tipurile de bărbați care au într-adevăr succes la sexul opus. În cazul în care femeia ar fi sinceră cu privire la elementele atractive pentru ea, ar spune că genul de bărbat care îi place este un om sexual, care va crea o oportunitate pentru relaționare și persistă în ciuda inevitabilelor obstacole ridicate de aceasta.

Însă femeile nu îndrăznesc să spună acest lucru, deoarece ele se tem că ar putea să fie etichetate în diferite feluri. Femeia își asumă de obicei rolul pasiv atunci când vine vorba de apropiere între sexe, ceea ce înseamnă că dvs. ca bărbat trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru abordarea doamnelor într-un mod cât mai plăcut pentru ele.

Femeia in jocul seductiei
Femeia în jocul seducției

Nu le faceți să preia tot timpul inițiativa, ci comportați-vă demn însă și delicat în același timp. Gândiți-vă că femeile doresc să fie admirate și speră că domnii să înceapă această joc plăcut pentru ambele părți. De aceea nu este surprinzător faptul că multe femei au probleme cu abordarea sexului opus atunci când ele vor să facă primul pas.

Este prea mult să sperați că toate oportunitățile vor apărea din senin, deoarece femeile nu sunt pur și simplu învățate să acționeze în acest fel. Pentru ca să ajungeți la o interacțiune cu succes va trebui să creați o situație în care femeile se simt confortabil, ca și în cazul în care acestea v-ar cunoaște de mult timp și nu ar avea probleme să se apropie de dvs.

De exemplu, puteți să vorbiți cu ea pentru o vreme, să vă înțelegeți foarte bine, și după un timp, într-o conversație, să vă spună că încă are dubii în ceea privește intențiile dvs. În acest moment, pot exista mai multe moduri în care ați putea să reacționați, dar cei mai mulți aleg să se supere și se lasă copleșiți de senzații negative în legătură cu felul în care ea a ajuns la concluzia asta ori încearcă să vorbească prea mult și să convingă fata să scape de aceste concepții greșite.

Cei mai mulți tipi aleg aceste căi și trebuie să fim sinceri că destui dintre noi am făcut această greșeală la un moment dat în viață. În schimb, unii au învățat că cel mai bun lucru de făcut este o a treia opțiune, care constă într-o reacție relaxată, menținând în același timp firul discuției și demonstrând calm și cu argumente că ceea ce a spus femeia este greșit pentru a nu lăsa situația să scape de sub control.

De altfel, în cazul în care o femeie intră într-o relație cu dvs și nu veți ști să gestionați problemele care vor apărea inevitabil pe parcurs, este aproape sigur că atunci ea va găsi eventual o altă persoană cu care să flirteze și să-i satisfacă dorințele sale firești. Deci, este bine să învățați din timp cum trebuie să țineți sub control orice situație mai tensionata.

Sursa foto: aici