Etalați un aer tineresc și casual cu o ținută din denim

0
972

Dacă încă nu știți cum să combinați două articole de îmbrăcăminte din denim sau în ce fel de blugi vă simțiți mai bine, astăzi vă vom dezvălui aceste secrete, precum și alte probleme oei sfaturi practice referitoare la denimul pentru bărbați.

Jeans sau denimul prezintă un mare avantaj, deoarece este atemporal și se poate purta tot timpul anuiui. Este o piesă de vestimentație confortabilă, durabilă și versatilă, pentru că aproape oricine are cel puțin o pereche de blugi în dulap. Cu toate acestea, mulți bărbați încă au îndoieli cu privire la ținutele care se bazează pe denim, de aceea specialiștii în domeniu oferă diverse sfaturi și trucuri pentru a combina cât mai bine acest look.

camasi denim
Cămăși denim

Denimul este o țesătură în care purtătorul poate să investească fără regrete pentru că poate profita de aceste haine pe tot parcursul anului. Este un material care vă va da un aspect care nu poate fi formal, dar puteți ajunge să-l utilizați ca parte a unui look seminformal combinat cu un stil tineresc, cu o cămașă și pantofi casual.

Aproape sigur aveți mai multe perechi de jeans în dulapul dumneavoastră sau măcar sunteți dintre cei care poartă din când în când astfel de articole vestimentare, dar ar trebui să știți că nu puteți rămâne doar cu acestea. Există numeroase alte haine bazate pe denim și care pot completa cu succes un look casual sau sportiv:

Jachetele sunt un articol de îmbrăcăminte nelipsit pentru orice om elegant, fiind ideale pentru multe ocazii casual.

Pantalonii: aveți cel puțin trei nuanțe diferite de blugi, precum albastru, negru și albastru deschis, iar dacă îndrăzniți, încercați alb și gri. Ele vă vor oferi posibilități infinite și idei pentru a alege noi combinații în garderoba dumneavoastră.

Cămășile: este adevărat că există densități destul de mari ale acestui material, dar este la fel de adevărat faptul că chiar și în anotimpul de primăvară sau vară producătorii oferă țesături foarte similare cu cele din denim. Acestea au un aspect similar cu articolele din jeans, însă sunt mult mai vaporoase, permițând pielii să respire în zilele toride.

Accesoriile denim nu sunt esențiale, dar ele pot reprezenta un element chic pentru o ținută denim, cum ar fi o curea din creată din acest material.

Pantaloni denim
Pantaloni denim

Una dintre cele mai mari dificultăți atunci când purtăm îmbrăcăminte din denim este cum să combinăm aceste piese vestimentare. La un moment dat ne saturăm să vedem atât de multe nuanțe și culori denim, iar în cele din urmă vom acorda prioritate altor materiale, de aceea vom da câteva sfaturi practice pentru a ști cum să le combinați. Urmați teoria neutralității culorilor: dacă doriți un aspect neutru și doriți să combinați două articole de îmbrăcăminte, ele trebuie să fie de aceeași culoare sau scara cromatică.

Dacă însă sunteți o persoană inovatoare și creativă puteți alege să utilizați haine în două tonuri din denim cu densități diferite ale materialelor textile, deoarece mai multe nuanțe ar reprezenta o greșeală vestimentară. Utilizați articole de îmbrăcăminte cu detalii: folosiți o haină care are un element special, fie buzunare, decupaje sau asortimente și completați-o cu a doua piesă care este mai neutră.

Sursa foto: aici și aici