Este bine să ai un model de bărbat sau nu?

2584
Fiecare om are de urmat un model, o persoană pe care vrea să o imite, dar noi bărbaţii, ce avem, pe cine ?

Mariano Di Vaio, românul nostru Laviniu, Justin Timberlake, sunt doar câţiva pe care bărbaţii îi admiră.

Modelele se regăsesc atât în materie de modă, cât şi de viaţă, oare este bine să avem un model şi să-l imităm ? Cum arată un bărbat care-l imită la perfecţie pe Laviniu ? cam ciudat.

Stilul de viaţă îl are diferit fiecare în parte, fiecare are două vieţi, una pe care o trăieşte şi o dezvăluie în cercurile sociale şi alta pe care o are acasă, singur sau cu familia, încetaţi să vă mai doriţi viaţa cuiva !

Model de bărbat
                                                                                                                                                       Model de bărbat

Dacă modelul tău, cel pe care îl crezi mentor, are probleme de sănătate, soţia îl înşeală, părinţii bolnavi ? Ai mai vrea viaţa lui ? Trebuie să înţelegem că vedetele sunt arătate cum vrea publicul şi că nimic din viaţa lor roz nu este aşa cum se arată pe mariile ecrane.

Tatăl tău, este căsătorit de 40 de ani cu mama ta, te-a crescut, te-a educat şi te-a adus unde eşti acum, el de ce nu-ţi poate fi model ? Pentru că pe eticheta hainelor lui nu scrie o firmă ? sau pentru că nu face pictoriale ? Cea mai grea decizie a vieţii tale este să te hotărăşti pe cine vrei să urmezi, ce vrei să devi, nu cine.

Imitarea unui stil vestimentar, este uneori absurdă, crează-ţi tu propriul stil vestimentar, nu te îmbrăca în costum bussines când mergi la cumpărături, nici vedetele nu fac asta. În primul rând dacă eşti îmbrăcat într-un costum nu eşti neaparat un domn, iar în al doilea rând trebuie să te simţi bine în hainele pe care le porţi.

Este excelent să ai un plan de viaţă, să ştii ce pas urmează să faci, dar nu fă acest lucru după stilul altui bărbat, pentru că viaţa ta e doar a ta, iar a lui, e doar a lui, nu ştii ce-ţi rezervă viitorul, nu-ţi garantează nimeni că vei deveni ca cel pe care îl urmezi, just be yourself with a little bit more attitude !

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.