Eșarfele își fac loc tot mai mult în garderobele masculine

999

În deceniile trecute se presupunea că eșarfele sunt articole vestimentare doar pentru femei, dar pe măsură ce timpul a trecut acestea au devenit un element de îmbrăcăminte și pentru bărbați. Pe măsură ce a crescut cererea pentru diferite tipuri de eșarfe masculine, designerii au început să dea o nouă dimensiune industriei de fashion.

esarfele barbati 3

În plus, orice bărbat care dorește să adauge o tentă chic ținutei sale va putea găsi o gamă largă de articole de acest tip, de la eșarfele de lux la eșarfele normale care sunt disponibile în orice magazin. Prin urmare, alegerea unei eșarfe pentru bărbați nu mai este o sarcină dificilă, iar acum este destul de ușor să o asortați cu restul hainelor.

Principala dilemă a multor domni este modul în care să potrivească eșarfele cu imaginea de ansamblu pe care ei doresc să o proiecteze. Aici vom discuta și vom vedea diferitele idei privind felul în care se pot asorta culorile dintre eșarfe și celelalte piese de vestimentație. Nu există o singură regulă standard pentru potrivirea nuanțelor cromatice, dar unele puncte importante trebuie luate în considerare la crearea lookului.

esarfele barbati 2

Să presupunem că, dacă un bărbat poartă haine de culoare roșie, și, de asemenea, el vrea să aibă și o eșarfă, atunci galbenul poate fi o alegere minunată în comparație cu orice altă culoare. Un alt exemplu ar fi eșarfele maronii și o textură fină și care pot fi asortate cu niște haine gri sau negre, ceea ce va crea o ținută remarcabilă.

Hainele albe necesită niște eșarfe albe, cele portocalii se potrivesc cu hainele roșii, în timp ce eșarfele galbene sau albastre este indicat să se asorteze cu îmbrăcămintea de culoare verde. Acestea sunt sugestiile generale pentru eșarfele bărbătești și dacă aveți de gând să purtați un astfel de accesoriu, creatorii de modă au diferite colecții și culori din care se poate alege cu ușurință una pentru dvs.

De fapt, vânzătorii au numeroase oferte, de la eșarfele de lux produse de designeri foarte cunoscuți la cele normale și care au un preț extrem de accesibil pentru orice buzunar. Este foarte important ca stilul să se potrivească cu eșarfa și culoarea acesteia, deoarece alegerea nuanțelor reflectă personalitatea. Prin urmare, odată ce ați înțeles selectarea unor culori diferite veți fi capabil să vă creați un stil propriu.

esarfele barbati 1

Pe lângă aceasta, puteți realiza un look ușor casual cu eșarfele de designer și un caz punctual este atunci când se poartă o eșarfă lungă cu blugi și o haină lungă care atinge genunchii. Îmbrăcat astfel și purtând o geantă pe umăr, veți avea un aer cool și elegant.

În plus, după cum știm cu toții, eșarfa este în cele mai recente tendințe în moda accesoriilor pentru bărbați, așa că ar trebui să fiți foarte atenți atunci când alegeți acest articol vestimentar. Este indicat ca tunci când purtați o eșarfă prima dată, trebuie să luați câteva idei de la un expert sau puteți studia, de asemenea, sursele online pentru a ști cum să vă creați un look de invidiat.

Sursa foto: aici, aici și aici