Doamne versus Domni

1373

Pentru toate femeile care spun “Nu mai există gentlemani!”.. ei există, dar sunt atraşi doar de doamne !

Ce este mai frumos decât să vezi un cuplu pe stradă care încă mai zâmbesc ţinându-se de mână, care încă se mai sărută pe ascuns, care nu merg cu capul în telefoane şi uită să fie oameni.

În această parte a secolului XXI tehnologia a explodat, figurat vorbind, iar acest lucru a distrus relaţiile interumane. Nu numai copii sunt obsedaţi efectiv de telefoane, internet şi tablete, ci şi adulţii.

Relaţia dintre o femeie şi un bărbat are de suferit.. nu-ţi mai deschide uşa pentru că a primit un mesaj, sau nu vrea să-ţi aducă flori pentru că ţi-a dat un like alt bărbat. Principala cauză este întradevăr tehnologia, dar mai este şi vina ta ca femeie. Dacă vrei să fi tratată ca o doamnă, fii o doamnă !

Doamne versus Domni
                                                                                      Doamne versus Domni

Nu au murit, nici nu sunt pe cale de dispariţie domnii adevăraţi. Tot ce dispare, sunt femeile.. le dispare din bun simţ, din atitudine, din respect şi din gândire. Tu, dragă femeie în toată regula, nu mai alerga după bani.. vrei bani ? munceşte ! Nu te căsători cu un bărbat care îţi va oferi doar lucruri materiale, fii o doamnă !

Întradevăr banii întreţin fericirea, dar respectă-te, nu eşua ca femeie! Niciodată un bărbat adevărat, fie el milionar, nu te va întreţine. Nu acesta este mersul normal al lucrurilor.

Construiţi un imperiu împreună, nu-l consuma doar tu, munceşte, dă-ţi silinţa, fii o femeie care merită toate cadourile din lume, fii o femeie care nu cere nimic dar merită totul. Astfel de femei dispar, cu trecerea anilor, mamele care au trudit împreună cu taţii, cu soţii lor, sunt astăzi reflexia a ceva rar, unicat.

Sunt şi bărbaţi care nu au nimic altceva de oferit decât maşinile lor scumpe, care de fapt, sunt din banii părinţilor, vacanţe şi yacht-uri, dar voi femeilor, voi ce aveţi de oferit ? Nu fiţi doar un tipic de femeie, nu fiţi doar simple femei, fiţi nişte doamne, apoi aşteptaţi-vă să întâlniţi un domn.

„Nu suntem făcuţi să fim singuri, dar nici cu oricine !”

 

Sursă: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.