Diferența dintre Domnul anilor 1900 și cel din 2018

1029

În esență valorile concrete care definesc un domn adevărat cred ca au fost și în continuare sunt aceleași. În urmpă cu 300 de ani Sir Richard Steele declara că termenul de domn nu se aplică la circumstanțele unui om, ci la modul în care el se poartă în acele circumstanțe.

aaa
Domni adevărați

Cu siguranță ca mulți domni ai timpurilor trecute nu aveau job-uri care le ocupau aproape toata ziua, iar în cadrul casei erau unul sau mai mulți servitori a căror menire era să le ușureze viața, fiind astfel mult mai ușor de păstrat aparența de domn.

Adevărul este că în ziua de azi majoritatea dintre noi suntem foarte ocupați și este cam greu sa fim în permanență imaculați și cu un comportament pe măsură. Dar, din păcate, de aceste lucruri sunt folosite de mulți ca scuze. Realitatea este că persoanele care se respectă cu adevărat își fac mereu timp să arate bine, să aibă un comportament adecvat și să facă mai mereu lucruri frumoase, fără să mai țină cont de circumstanțe. Aceștia sunt domnii anului 2018 și aceștia lasă o impresia frumoasă oriunde ar merge.

Nu promovăm stilul de viață vintage, nu promovăm vestimentația de acum o sută sau două de ani, deoarece sunte perioade trecute iar noi toți trebuie sa fim în pas cu moda. Însă trebuie sa corelăm vremurile noastre cu valorile trecutului astfel încât să ne putem numi Domni Adevărați. Cel mai important este să traim prezentul, nicidecum să tânjim dupa trecut sau să visăm cu ochii deschiși la viitor.

 

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.