DiCaprio – stilul actorului

1709
DiCaprio - stilul actorului

După ce a cucerit nu de curând un Glob de Aur , Leonardo Dicaprio este fără nicio îndoială actorul momentului . Născut în California anilor 1974 , Leonardo este unul dintre cel mai bine îmbrăcați actori de pe scenă Holywood-ului contemporan . DiCaprio este fiul unui cunoscut programator de benzi desenate cu origini în Germania și Italia . Nevoit să își viziteze tot mai des bunica după divorțul părinților săi , acesta începe să stăpânească tot mai bine limba germană , limbă de origine a familiei lui.

 DiCaprio - stilul actorului
DiCaprio – stilul actorului

El este apreciat pentru stilul curat și simplist pe care îl adoptă . Acesta respectă fiecare convenție , ceea ce îl poziționează mult mai sus în comparație cu ceilalți membrii ai breslei sale . Singurul lucru care i se reproșează actorului este faptul că nu își părăsește zonă de confort , fără să indrăznească în favoarea ținutelor sau elementelor mai extravagante!
Chiar dacă declara în trecut că nu este un fashionista, respectă evenimentul la care participă . El a învățat să combine culorile și materialele în așa fel încât să fie avantajat:
” Interesul pentru modă și stil nu joacă un rol important în viața mea. Nu am fost niciodată un fashionista , cineva care să se gândească prea mult la ce urmează să poarte. Mă îmbrac cât de confortabil cu putință. Doar la premiere și la alte evenimente țin să mă îmbrac corespunzător ” declara actorul în 2013 .

 DiCaprio - stilul actorului
DiCaprio – stilul actorului

Ei bine , treaba se schimbă după ce în decurs a doi ani actorul cochetează cu mai multe manechine consacrate , dintre care amintim : Bar Rafaeli , Gisele Bundcchen și Mădălina Ghenea . Interesul pentru modă a distinsului actor infloreste și declară că de ceva timp nu mai poate rezista în fața unei piese vestimentare de calitate. În cazul în care haină respectivă îi fură privirea actorului , acesta nu poate rezistă tentației de a o lua, și o achiziționează imediat . Ulterior acestor declarații , producătorul american sparge gură târgului cu alegerile sale vestimentare în special în materie de sacouri . El alege tot felul de materiale și culori îndrăznețe care îl avantajează și îi îmbunătățesc imaginea de icon în moda masculina . Primește inclusiv aprecierea fanilor pentru schimbarea pe care – o adopta . De asemenea criticii din domeniu au oferit un plus castigatorului Emmy pentru noul look .

DiCaprio - stilul actorului
DiCaprio – stilul actorului

Asteptam cu nerăbdare apariția lui Leonardo in cadrul ceremoniei de decernare a premilor Oscar din acest an. Chiar daca este un icon al actoriei americane , actorul nu are in palmares nici un premiu Oscar . El este favorit in acest an la câștigarea trofeului pentru rolul spectaculos din THE REVENANT . Proiectul prezintă povestea unei echipe de vânători care este atacata de către indieni . Supraviețuitorii merg pe mana legendarului Hugh Glass ( Leonardo Di Caprio ) .
El este nominalizat la categoria” Cel bun actor în rol principal „dar și la ” Cel mai bun film al anului ” alături de distribuția din care a făcut parte.

Redactor: Ciprian R.

Sursă foto: aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.