Dezvoltare personală prin citit

1407
De câţiva ani încoace, cititul nu mai este la modă, pe primul loc trecând lejer filmele, iar ca urmare limbajul şi gândirea încep să fie ușor, ușor, mai limitate.
În ceea ce priveşte bărbaţii, un bărbat cu un vocabular bogat şi care gândeşte dincolo de barierele care i se ivesc, este mult mai elegant şi mult mai atrăgător, decât unul care nu ştie să scrie.

Gradul de importanţă al cititului şi cultivatului este din ce în ce mai ridicat, nu are neaparat legatură cu studiile superioare, ci cu cât timp acorzi dezvoltării tale personale. Nu este neaparat nevoie să citiţi romane de dragoste sau poveşti cu fantome, puteţi citi reviste de modă, tabloide care vă sfătuiesc cum să vă îmbrăcaţi sau cum să vă accesorizaţi.

Dezvoltare personală
                                                                       Dezvoltare personală

În primul rând, limbajul este una dintre cele mai importante chei asupra societăţii, gama largă de cuvinte pe care o ştiţi, mereu vă va oferi un plus de masculinitate atrăgătoare, este printre cele mai sexy lucruri la un bărbat, care ştie să jongleze cu cuvintele.

În al doilea rând, gândirea, cea care vă face să luaţi decizii, cu cât citiţi mai mult, cu atât gândiţi în mai multe feluri, vedeţi dincolo de orizont şi aveţi mai multe alternative. În legatură cu moda, vă oferă o multitudine de opţiuni pentru îmbrăcăminte sau încălţăminte, sfaturi şi nu numai.

Pe lângă toate acestea, puteţi opta pentru un altfel de comportament cu femeile, despre femei se scriu o grămadă de cărţi unde arată că toate îşi doresc aceleaşi lucruri, de pildă, ce cadouri le pot face fericite, nu numai pe soţii sau iubite, ci şi pe mame.

Cititul ne documentează, ne arată altfel de opţiuni spre orice, decât cele cu care eram obişnuiţi, inteligenţa este la mare căutare, iar bărbaţii ce fac asta sunt din ce în ce mai puţini şi din ce în ce mai greu accesibili.

Dezvoltarea personală continuă pe care un bărbat o realizează îl face să execute orice lucru cu acurateţe, iar acest lucru îl diferenţiază de restul bărbaţilor şi îl scoate în evidenţă într-un mod excelent.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.