Bun venit în Clubul Domnilor din România!

Împreună cu dumneavoastră ne dorim să abordăm toate aspectele unui Domn adevărat, cuprinzând atât imaginea exterioară cât și cea interioară.

Aspectul este o imagine clădită cu multă atenție, iar unul din lucrurile care contează cel mai mult in evoluția unui Domn adevărat este atitudinea. Un Domn complex își dezvoltă toate părțile personalității sale și este conștient de faptul că tot timpul are ceva descoperit, învățat și de practicat. Însă nici partea exterioară nu este mai ușor de realizat și șlefuit, fiind necesară o strălucire atât din interior cât și din exterior.

Sinceritatea cu noi este esențială  deoarece numai așa vom putea să evoluăm așa așa cum ne dorim. Un Domn adevărat este sincer cu el însuși și după cu cei din jur. Astfel putem fi un model de integritate. Sinceritatea trebuie abordată în toate momentele! Dacă vorbim de vestimentație de exemplu, nu este nici un fel problemă dacă cerem sfatul unor persoane avizate. Ne dorim ca, împreună cu dumneavoastră, să aflăm cei mai buni și de încredere designeri români, croitori, stiliști, etc. Iar articolele ce le vom posta împreună dorim să ne modeleze în așa fel încât să ne putem numi Domni.

Un Domn este o persoană care se cunoaște bine, știe de ce este în stare și de ce nu, și mai ales, știe care-i sunt limitele. Însă cel mai important lucru este acela că un Domn este conștient de faptul ca adevărata putere este să își recunoască și admită propriile sale vulnerabilități. Sunt foarte multe de discutat și sperăm să facem asta împreună.. până atunci vă dorim încă o dată..

Bun venit în Clubul Domnilor din România!