Definiți stilul vestimentar care vă caracterizează

1013

Știm cu toții că schimbarea este bună și toată lumea are dreptul să își schimbe stilul vestimentar. Chiar și dvs. vă puteți schimba lookul și dacă iese ceva cu adevărat bun, s-ar putea să deveniți chiar un model de urmat în moda! Cu toate acestea, în cazul în care nu vă puteți gândi la un mod anume în care vă puteți defini stilul personal, atunci căutați întotdeauna modalități de a îmbunătăți ceea ce aveți deja.

stilul vestimentar
Ținută casual pentru job

Crearea unei imagini reușite poate fi foarte ușor, dacă știți care vă sunt preferințele în materie de fashion. Rețineți că nu o faceți pentru ca lumea să vadă, ci mai degrabă pentru dumneavoastră și dacă păstrați această mentalitate pe parcurs, atunci vă puteți crea cu ușurință propriul stil nou. Câteva sfaturi care vă pot ajuta să creați o imagine personală sunt discutate mai jos.

Învățați de la alții, iar acesta este un lucru foarte important de făcut dacă doriți să aveți mai apoi un stil unic. Încercați să vă uitați în jur și să găsiți mai multe exemple de lookuri care vă plac foarte mult. Apoi, încercați să aflați avantajele și dezavantajele lor, iar acest lucru va fi, la rândul său, util în a afla despre propriile plăceri sau elemente care nu sunt pe gustul dvs..

Style
Ținută pentru ocaziile speciale

Portretizați-vă stilul deoarece odată ce știți ce vă place și ce nu vă place, e necesar sa știți direcția în care veți avansa după aceea. Sunteți genul de bărbat artist, un tip rece sau mai sportiv? Felul în care vă vedeți trebuie să se reflecte în stilul vestimentar.

Combinați stilul cu personalitatea proprie. După ce știți ce fel de personalitate aveți, trebuie să decideți ce fel de îmbrăcăminte va defini un astfel de caracter. Pentru aceasta, puteți face chiar și un pic de cercetare pe Internet, iar apoi va trebui să notați stilurile care vă plac și preferințele pentru acest look.

Verificați ceea ce deja aveți și uitați-vă la ținutele care se potrivesc stilului dvs. selectat și preferințelor proprii. Primul loc unde veți căuta acest lucru este în propria garderobă, deoarece poate aveți deja hainele pe care trebuie să le combinați și în acest fel puteți alege ținutele dorite fără a cheltui nici un ban.

vara
Ținută pentru ieșiri în oraș și distracție

Listați ceea ce nu dețineți, deoarece este posibil să nu aveți toate piesele vestimentare de care este nevoie. Astfel, trebuie să faceți cumpărături doar pentru acele lucruri care vă lipsesc la un moment dat în a vă exprima stilul vestimentar. Acum că aveți propriile haine, sunteți gata să le etalați în mod corespunzător. Aceasta poate fi o sarcină de-a dreptul  dificilă pentru mulți dintre noi dacă stilul propriu este într-adevăr diferit de al altora, dar dacă aveți încredere în sine atunci chiar și persoanele care nu îl agreează la început vă vor urma exemplul.

La început, poate fi dificil să se creeze și să vă adaptați la noul stil pe care vi-l propuneți. v-ați putea confrunta cu unele critici din partea oamenilor din jurul dvs. și veți avea nevoie de o foarte multă răbdare, dar rezultatul final vi fi într-adevăr satisfăcător în ceea ce vă privește.

 Sursa foto: aici, aici și aici