De la ținuta de birou la cea de petrecere în doar câteva minute

1435

Evoluția modei a permis atât femeilor cât și bărbaților să completeze funcționalitatea funcționalitatea vestimentației pe care o poartă cu o doză de eleganță. Adăugarea unui accesoriu sau două poate transforma imediat hainele de lucru obișnuite într-o ținuta de seară sofisticată, iar acest lucru este valabil în special pentru bărbați.

tinuta-3

În timp ce domnii nu au nevoie de o oră întreagă pentru a-și aranja părul sau ca să își schimbe hainele, anii anteriori au prezentat îmbrăcămintea pentru bărbați ca fiind pur și simplu funcțională. Dar în zilele noastre, moda masculină a început să includă stil, precum și rafinament. La fel ca femeile, și dvs. puteți să adăugați sau să eliminați un accesoriu, putând astfel să vă modificați lookul exact așa cum doriți.

Citiți mai departe și vedeți cum vă puteți schimba aspectul de la imaginea unui tip obișnuit de la birou la domnul perfect care poate petrece pe toată perioada nopții. Cel mai grav delict de modă pe care orice bărbat îi poate comite este să poarte o cămașă de birou la un eveniment formal. Dacă plecați de la muncă direct la o petrecere, un sacou de culoare închisă v-ar putea salva extrem de repede de la a vă simți nelalocul dvs. în acea noapte.

tinuta-2

Pur și simplu, îmbrăcați-l peste cămașa de lucru și veți fi gata să vă integrați de minune la orice eveniment casual. Butonii purtați cu ținuta adecvată pot aduce un plus de aspect elegant pentru orice domn fără a depune prea mult efort în acest sens. Totuși trebuie să țineți menite că butonii din argint merg cel mai bine cu negrul, în timp ce butonii din aur se asortează extrem de bine cu maroul sau orice alte nuanțe apropiate de această culoare.

O pereche de butoni a fost întotdeauna un semn de eleganță și de rafinament. Dacă sunt purtați în mod corespunzător, orice domn va fi sigur că va petrece o noapte splendidă cu stil. Atingerea eleganței totale în ceea ce privește cravatele poate fi dificil, iar dacă doriți ca acest lucru să realizați acest lucru, doar trei lucruri trebuie să fie luate în considerare: culoarea, designul și țesătura.

tinuta-1

Nu toate culorile pot oferi un look elegant, pentru că nuanțele tari cum ar fi roșu sau galben aprins nu se încadrează în gama cromatică a unei ținute casual. În ceea ce privește designul, imprimeurile ceva mai simple si discrete sunt mai potrivite în acest sens decât modelele geometrice stridente. Evitați cravatele cu temă extrem de sofisticată sau cele cu motive ieșite din comun, cu excepția cazului în care doriți să arătați ca un copil de opt ani la o petrecere doar pentru adulți.

Nu toate materialele textile sunt potrivite pentru o ținută elegantă, deci o cravată din mătase de calitate este întotdeauna cea mai bună pentru a realiza acest lucru. Un model în tonuri clasice și modele de bază se va asorta fără probleme cu ținutele pentru acest tip de evenimente. Orice ați purta, amintiți-vă mereu că în eleganță nu este vorba despre ceea ce purtați ci este vorba despre ceea ce sunteți.

Sursa foto: aici, aici și aici