Cuvântul „accesorii” nu este dedicat doar femeilor!

1917
Accesoriile care ar trebui să se regăsească în garderoba unui bărbat nu sunt coliere, cercei sau rozarii, ci butoni, cravate sau ochelari.

În funcţie de tipul de bărbat care te consideri, garderoba ta ar trebui să conţină diverse precum cămăşile pe care ştii să le asortezi cu pantofii potriviţi, ceasul elegant sau sport pe care-l porţi mereu la outfit-ul tău preferat şi de ce nu, pixul din setul primit de la soţie.

Se dezbate prea puţin subiectul „set”, deoarece foarte puţini dintre bărbaţi au o servietă sau o geantă care să conţină un set ce inclute un pix, un ceas si/sau o batistuţă , toate bineînţeles de aceeaşi culoare cât mai închisă.

Pe lângă toate acestea, este necesară şi umbrela de geantă, acea umbrelă care-ţi oferă o atitudine impozantă în zilele ploioase, şi ea la rândul ei, de o culoare închisă.
accesorii barbati 2
                                                                                             Accesorii bărbați
Ochelarii, care de obicei îţi oferă un plus, un stil al tău, depinde la ce sunt accesorizaţi. Clar este că nu poţi fi îmbrăcat într-o ţinută sport, de regulă de mers la sala de fitness şi cu o pereche de ochelari de soare Ray-Ban, nu eşti Cristiano Ronaldo.

Ţinutele casual (vara) sunt de obicei accesorizate cu o bluză legată la gât, nu nod, să te strângi, ci lejer, să nu ai nevoie nici să o dai jos, nici să o porţi, ci doar de design.

Ţinuta office, este un must-have în garderoba ta ca bărbat, cravată+butoni+ceasul elegant, nu un gadget, ci un ceas clasic, pentru bărbaţii moderni.

Accesorile au jucat un rol important,  încă din vremuri mai vechi, în care tipicul bărbat era îmbrăcat într-un costum negru, cu o pălărie neagră, elegantă ce oferea o nuanţă de nou, de obicei această ţinută era atribuită oamenilor de afaceri sau mafioţilor de temut, care pe vremea aceea se îmbrăcau elegant, nu în maiou şi pantaloni scurţi.

Întradevăr, moda a evoluat, în bine sau în rău, depinde de tine ca bărbat, cum o priveşti, cum ştii să combini noul cu vechi, cum reuşeşti să ai un stil aparte!

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.