Cureaua bărbătească – un accesoriu deseori neglijat

1195

S-au dus vremurile când cureaua bărbătească era considerată doar un simplu element vestimentar folosit pentru a fixa pantalonii în talie. Astăzi, aceste accesorii au devenit o atracție în modă, indiferent că este vorba despre bărbați sau femei.

cureaua barbateasca 2

Dar, cei mai mulți dintre noi ezităm atunci când trebuie să ne creăm un look perfect, mai ales când trebuie să cumpărăm un banal accesoriu de fashion cum ar fi cureaua. Însă sperăm că acest scurt articol va răspunde la toate nedumeririle care apar în ceea ce privește cureaua. După cum știm cu toții, o curea nu este altceva decât o fâșie de material care este mai mult sau mai  puțin flexibilă pentru a ține blugii sau orice alt articol de îmbrăcăminte într-un anumit loc.

Pielea și pânza rezistentă sunt materialele folosite în mod frecvent în procesul de fabricație și deși este considerat doar un simplu accesoriu de fashion,cureaua bărbătească joacă un rol esențial în îmbunătățirea ținutei dvs. cu multe decenii în urmă, cureaua era considerată ca fiind un element de vestimentație exclusiv pentru bărbați, dar în tendințele din moda de astăzi, este un accesoriu preferat de toți oamenii, indiferent de sex și vârstă.

cureaua barbateasca 3

Pentru bărbați, curelele pot oferi un echilibru mai bun și o imagine mai proporționată a corpului, prin urmare, nevoia de a alege un accesoriu corect devine indispensabilă. Petreceți ceva timp pentru găsirea unei curele care se potrivește perfect corpului dvs, dar nu uitați că trebui să vă completeze și personalitatea.

Ca un prim lucru în cumpărarea unei curele, trebui să vedeți care este dimensiunea dvs. deci este nevoie că lungimea acesteia să fie întotdeauna mai mare decât dimensiunea taliei. Dacă preferați cumpărarea de pe siteurile on-line, pentru a afla dimensiunea curelei preferate sau comanda dimensiunea preferată bifați aceste marcaje în cazul în care magazinul respectiv oferă această opțiune.

cureaua barbateasca 1

La fel ca și lungimea, ar trebui, de asemenea, luată în considerare și lățimea curelei, iar aceasta variază în funcție de tipul de ținută pe care intenționați să o purtați. Cureaua bărbătească sub 5 cm lățime merge bine cu hainele formale și, în cazul în care sunteți căutarea unei curele pentru un look casual, accesoriile ceva mai largi sunt ideale.

Potriviți-o cu nuanța pantofilor dvs, iar în cazul în care cele două elemente nu se asortează, mai bine renunțați la ideea de a purta acea curea. O clemă sau cataramă completează imaginea totală a curelei și o cataramă îngustă sau plată este ceea ce aveți nevoie pentru hainele formale. În opoziție cu acest look, cataramele ostentative și mari pot merge mult mai bine cu ținutele de petrecere.

Pentru bărbații care muncesc, nimic nu poate fi mai bun decât o curea din piele. Cu un finisaj lucios, aceasta se poate asorta cu ușurință cu imaginea unui birou. Pentru cei care se simt plictisiți de purtarea aceleiași curele în fiecare zi, încercați să vă schimbați aspectul cu diferite stiluri de catarame. Cu toate că în curele nu este nevoie să se investească mulți bani ca în haine și alte accesorii, nu optați pentru produse prea ieftine și de proastă calitate.

Sursa foto: aici, aici și aici