Cum si cand sa ne dam cu parfum – Subtilitate si mister

1298

Bărbații și femeile au în mod evident diferite gusturi atunci când vine vorba de parfumul perfect, iar unii domni nu pur și simplu nu înțeleg de ce doamnele iubesc trandafirii atât de mult. Acest lucru se datorează diverselor mirosuri pe care florile le emană, iar fiecare culoare de trandafir are unul diferit. Dar, pentru un motiv oarecare, cei mai mulți trandafiri sunt destul de atrăgători pentru femei, iar bărbații pe de altă parte s-ar putea să dorească un miros mai tare, care să le pună în valoare masculinitatea.

parfumul perfect 2

Poate de aceea unii domni preferă să poarte în mod continuu un miros de colonie, care este oarecum neplăcut. Lor le place acest tip de parfum, dar poate femeilor din jurul lor și cei mai mulți oameni nu vor spune nimic despre asta, asa că bărbatul continuă să miroasă neplăcut. Întrebarea care se pune este cum puteți fi sigur că unei femei îi place parfumul pe care îl alegeți.

Unele arome sunt foarte populare și apar printre domni de îndată ce acestea sunt disponibile în magazine. Acest lucru se poate datora feromonilor utilizați în parfum, dar poate fi pur și simplu un succes care vine de la modelul masculin care a promovat respectiva marcă. Uneori ar putea fi o idee bună să vă luați partenera la cumpărături cu dvs, atunci când sunteți în căutarea acelui parfum special care să vă definească.

parfumul perfect 3

Mirosul perfect pentru un domn va fi subtil și ar trebui să rămână așa în orice ocazie. Un strop de parfum după ras sau după un duș este tot ceea ce ar trebui să aveți nevoie pe parcursul zilei. În cazul în care aroma este mai puternică decât în mod normal, aceasta îi va lua din mister, și în plus, mirosul propriu ar putea acoperi parfumul partenerei care se află lângă dvs.

Dacă ați fost vreodată într-un lift sau un vehicul aglomerat, sigur știți că în cazul în care sunteți aproape de o persoană care poartă un parfum copleșitor probabil vă simțiți sufocat. Este un miros incomod și neplăcut, iar dacă sunteți la o întâlnire cu o femeie care poartă prea mult parfum, acest lucru poate de fapt să ia din plăcerea unei mese delicioase.

parfumul perfect

Parfumul nu ar trebui să fie purtat în acest fel, ci ar trebui să fie subtil și misterios. O aromă senzuală, dar ademenitoare, de parfum vă va apropia mai mult de o femeie și aceasta este maniera în care un parfum va lucra pentru dvs. Nu lăsați mirosul să fie copleșitor sau ea nu va avea nevoie să se apropie pentru a obține o altă adiere a ceea ce poate iubi.

Unele persoane pur și simplu nu transpiră mult sau au norocul să aibă o transpirație care nu miroase urât. Alții au nevoie de ceva pentru a masca mirosul măcar un pic, dar parfumul trebuie să fie doar ușor stropit. Faceți din parfum un mister, iar acest lucru va atrage doamnele mai aproape de dvs. Ați putea încerca să vă sfătuiți cu o vânzătoare de la magazinul de parfumuri data viitoare când vă cumpărați parfumul perfect.

Sursa foto: aici, aici și aici