Cum se asortează un sacou cu jeanși

5655
La fel ca în ultimii ani sacoul in combinație cu jeanșii face senzație aproape în orice situație. Cel mai des această ținută este folosită în cazul în care nu participăm la evenimente deosebite, având un grad de eleganță necesar ridicat. Așadar, luăm ca exemplu o simplă ieșire cu prietenii sau familia. Abordăm bineînțeles stilul casual, format în acest caz din sacou și jeanși.

Unul din motivele pentru care este foarte des întâlnită combinația aceasta este pentru faptul că aproape oricine are în garderoba sa unul sau mai multe sacouri și, bineînțeles, câteva perechi de jeanși. Deși rapidă și la îndemână, metoda aceasta nu este lipsită în totalitate de reguli. În continuare o să discutăm despre acestea..

Sacou
                                                                                                        Sacou
La ce trebuie să fim atenți

Ținuta aceasta este rapidă, accesibilă și de cele mai multe ori, confortabilă. Pentru a tinde spre perfecțiune totuși trebuie să nu uităm anumite amănunte.

Sacoul – obligatoriu, ca în orice caz în care este folosit, trebuie să aibă mărimea potrivită. Ce este mărimea potrivită în materie de sacou? Simplu: nu trebuie să fie nici larg să atârne pe noi, nici strâmt să nu se poată închide dacă este nevoie, iar lungimea mânecilor trebuie să fie în așa fel încât să se observe manșetele cămășii.

Jeanșii – foarte important este ca aceștia să fie lipsiți de rupturi, mixuri de culori sau aplicații. La sacou se poartă blugi cât mai simpli, de diferite nuanțe de albastru, negru și bineînțeles, gri. Despre mărime cred că s-a înțeles ideea, trebuie să apelăm atât la propriul confort cât și la simțul esteticului.

Eventuale completări ale ținutei

În cazul în care dorim să ieșim puțin în evidență intr-un mod pozitiv, putem umbla la detaliile care contează. Și anume, putem să înlocuim perechea de jeanși standard cu o pereche de pantaloni chino, păstrând astfel gradul de confort dorit, lăsând loc în același timp pentru asortări de efect. Motivul pentru care se întâmplă asta este faptul că pantalonii chino se găsesc într-o mulțime de culori.

Continuând cu detaliile ajungem la accesorii. Bineînțeles că putem accesa batista pentru buzunarul sacoului, niște șosete cu un colorit viu, o curea specială pentru pantalonii chinos, de ce nu chiar împletită. Printre ultimele accesorii se numără brățările, care în mod normal trebuie asortate cu întreaga ținută, dar nu este obligatoriu. Vă urăm baftă în alegeri și vă așteptăm cu poze!

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.