Cum să vă transformați într-un real mascul alfa

2300

Se spune că trebuie să fiți mai mult decât un mascul alfa dacă vreți să atrageți femeile, nu este așa? Dar problema este că noi toți avem idei diferite despre ceea ce înseamnă cu adevărat un mascul alfa așa că, în timp ce un sfat în acest sens poate fi corect într-o anumită situație, poate fi greu să luați efectiv măsuri când trebuie să le puneți în aplicare.

Este cu atât mai dificil  în cazul în care nu sunteți cu adevărat sigur în legătură cu ceea ce ar trebui să faceți. Vestea bună e că există doar un număr restrâns de calități pe care reprezentanții sexului masculin trebuie să se concentreze dacă doresc să atragă doamnele. Nu este nevoie să fiți îngrijorat cu privire la o listă lungă de lucruri pe care să le etalați în preajma femeilor, deci ne vom uita la câteva sfaturi pentru a fi masculul alfa de care acestea sunt atrase în general.

mascul alfa

Femeile sunt atrase de tipii care trec la acțiune fără să ezite, fiind unul dintre aspectele importante asupra căruia să vă concentrați. Deoarece acțiunile rapide sunt cele care ne definesc, dacă vedeți o femeie de care sunteți atras, sunteți genul care să meargă și să intre în vorbă cu ea? Un mascul alfa ar fi capabil să utilizeze această abordare direct, și nu ar sta pe gânduri și să se întrebe despre dacă ar trebui sau nu să facă acest lucru.

Doamnele sunt atrase de bărbați care sunt dispuși să îi protejeze și pe alții, iar acest lucru contravine ideii pe care o mulțime de tipi o au în mintea lor cu privire la ceea ce este un mascul alfa. Dacă vă gândiți la filmele care arata că masculii alfa îndepărtează oamenii din jurul lor, atunci nu aveți într-adevăr o imagine reală privind genul de bărbat alfa de care reprezentantele sexului frumos sunt atrase.

mascul alfa

Bărbații care atrag femeile pot purta o conversație fără probleme și această caracteristică este, de asemenea, foarte importantă. În cazul în care nu conduceți conversația, atunci sunt șanse mari să apară mulțime de pauze în timpul discuției și asta e foarte inconfortabil pentru ambele părți. Când puteți purta o conversația, atunci nu există niciun astfel de moment stânjenitor și nici acele sentimente de deranj.

În cele din urmă, dacă doriți să fiți în măsură să atrageți o femeie, trebuie sa fiți masculul alfa care este capabil să își facă propriile sale reguli. Dacă acordați atenție celor din jur, atunci probabil ați observat deja că cei mai mulți oameni sunt conduși de alții și aici sunt incluse o mulțime de persoane care vorbesc despre faptul că oamenii sunt doar simpli pioni.

mascul alfa

Doar realizând că oamenii sunt conduși nu înseamnă că nu sunteți la fel ca ei și trebuie să arătați că vă puteți construi propria viață. Majoritatea bărbaților nu fac acest atunci când le place o femeie, deoarece ei încearcă să îi intre în grații atât de mult încât sfârșesc prin a fi de acord cu toate lucrurile pe care ea le face. Nu faceți astfel de greșeli, ci fiți propriul dvs. stăpân cu reguli bine definite.

Sursa foto: aici, aici și aici