Cum să vă asortați încălțămintea cu blugii denim

1110

Dacă sunteți o persoană care petrece mult timp în aer liber, sunt șanse să purtați blugii și încălțămintea casual în mod frecvent. Nu este nimic greșit aici deoarece aceasta este o alegere perfectă, dar dacă ați crezut că blugii pot fi purtați doar cu adidași, atunci trebuie să vă gândiți și la alte combinații posibile. De fapt, există o mulțime de alte tipuri de încălțăminte dintre care reprezentanții sexului masculin pot alege, deci nu ar trebui să vă limitați la un singur stil.

incaltamintea pentru denim

Denimul este foarte versatil în ciuda aspectului său casual, acest lucru însemnând că puteți utiliza aceiași pantaloni cu un stil diferit de pantofi și vă puteți crea un aspect cu totul diferit. Aici vom menționa unele dintre cele mai populare feluri de încălțămintea pentru bărbați, care oferă un look modern atunci când sunt purtate cu blugii.

Normele în modă devin tot mai puțin severe decât înainte, și adidașii sunt acum disponibili într-o gamă largă de stiluri care pot fi purtate cu aproape orice articol vestimentar din garderoba masculină, iar blugi sunt desigur, în fruntea listei. Clasici pantofi sport de culoare albă sunt întotdeauna un o alegere sigură, dar este chiar mai interesant și la modă să încercați un aspect retro prin purtarea unor adidași tip pantof.

incaltamintea pentru denim 2

Este bine să rețineți că pentru fiecare om care nu se poate despărți de adidașii săi preferați, există cu siguranță un alt bărbat care nu se poate despărți de pantofii săi cei mai buni. Vestea cea bună pentru aceștia este că pantofii se potrivesc perfect cu blugii la fel ca și adidașii sau orice alt fel de încălțăminte casual. Când se aleg pantofii pentru pantalon denim, încercați ceva care se abate de la modelul clasic și optați pentru modele inedite care sunt un pic mai șic, fanteziste și elegante.

Există mai multe feluri de mocasini care variază de la genul formal la cel casual, iar partea bună la aceste tipuri de încălțămintea este că nu au niciun șiret. Atunci când alegeți mocasinii pentru blugi, să vă gândiți și la ce fel de cămăși veți purta, pentru că cele tip polo se asortează foarte bine cu pantofii de vară. Încălțămintea masculină formală și adidașii sunt, de obicei legați cu șireturi dar există o serie de alte stiluri care se potrivesc cu ținutele menționate și care sunt bune atunci când se poartă cu blugii.

incaltamintea pentru denim 1

Însă din nou ar trebui menționat că trebuie să se ia în considerare și tipul de bluză pe care îl veți purta. În cazul în care presupunem că mergeți la club, atunci este bine să optați pentru încălțămintea cu o tentă inedită sau cu detalii foarte moderne, iar pentru evenimentele formale pantofii clasici sunt o alegere foarte bună deoarece oferă un look echilibrat și vă face sa arătați trendy. Atunci când alegeți pantofii dvs. întotdeauna gândiți-vă și la tricourile sau cămășile purtate pentru a obține un aspect uniform de sus până jos, asigurându-vă în acest fel că vă asortați toate piesele vestimentare între ele.

Sursa foto: aici, aici și aici