Cum să vă asortați culorile la o ținută de business

1124

Purtarea unui costum de calitate, a unei cămăși bărbătești și a unei cravate este considerată o ținută de business cu un look conservator de standardele modei din zilele noastre. Se pare că atunci când adăugați câteva modele în îmbrăcăminte se creează un interes deosebit, transmiteți putere prin imaginea dvs. și arată că sunteți la curent cu cele mai recente tendințe.

ținuta de business 3

A rămâne conștienți de trendurile în ținutele de business și clasice este important pentru cei care doresc să fie percepuți ca oameni de afaceri inovatori și care sunt buni lideri în aceste vremuri dramatice în schimbare. Înainte de a păși în lumina reflectoarelor cu un aspect mai clasic dar și modern, este important să se cunoască mai întâi cum să se asortează și se aleg modelele de cravate cu o cămașă pentru bărbați.

Stăpânirea acestor tipare transmite faptul că ați ales în mod deliberat modul în care sunteți perceput în scopul de a obține un rezultat intenționat, aceasta fiind o calitate solicitată în orice job executiv sau de conducere. Iată câteva reguli de reținut în această privință, pe care cei din industria de modă le numesc reguli de coordonare.

tinuta de business 2

La fel ca și o mare piesă de artă sau designul interior al unei case, garderoba dvs. are nevoie să spună o poveste coerentă, prin integrarea de culori, texturi, imprimeuri,  dar și personalitatea și stilul personal autentic. Atunci când asortați o cămașă cu o cravată, amintiți-vă întotdeauna să includeți următoarele elemente în selecția dumneavoastră de îmbrăcăminte.

Când ne gândim la costum, cămașă, cravată și imaginea de ansamblu, este important să se poarte o culoare în două dintre articolele vestimentare pentru a da echilibru alegerilor cromatice. Atunci când se poartă o cravată multicoloră, de exemplu, alegeți o culoare a acesteia care se potrivește cu tonul cromatic al costumului sau cămășii.

Astfel, în loc să aveți un aspect mai degrabă dezordonat veți genera o impresie de coerență a stilului propriu. Adăugați un strop de culoare unui look mai sobru, decizând ce nivel de intensitate a culorilor trebuie să aveți în ținuta dvs. Deci, atunci când purtați o cravată cu o culoare mai intensă aveți grijă să o asortați cu o cămașă ceva mai ternă sau vice-versa.

ținuta de business 1

Culoarea purtată în jurul feței creează un mare punct focal, dar asigurați-vă că purtați culorile mai luminoase în doze mai mici pentru ținutele dvs. de afaceri. O cravată roșie, de exemplu, este un mare plus de culoare care dă putere imaginii oricărui profesionist în business. Designul și imprimeurile adaugă un anumit grade interes la orice ținută în acest gen de situații.

Cravata unui bărbat este o dovadă evidentă a stilului său și o reflectare a personalității sale, astfel încât veți găsi câteva cu siguranță niște accesorii care vă plac și care pot să dea costumului clasic un aer mai cosmopolit. Cravatele cu dungi sunt utile, deoarece ele pot subția silueta unui domn prin direcționarea ochiul privitorului pe o linie verticală. În cazul în care garderoba personală este umplută cu cravate uni, cumpărați câteva modele cu imprimeuri care rezonează cu propriul dvs. stil unic.

Sursa foto: aici, aici și aici