Cum sa te mentii in forma!

1246
Fii in forma!
Fii in forma!
Fii in forma ! Si pentru ca in tumultul vietii domnii dau piept cu tot felul de probleme, mersul la sala si/ sau practicarea unui sport sunt conditii obligatorii atat pentru mentinerea sanatatii, cat si pentru un aspect fizic de invidiat .
*
Gasim asadar un loc pe gustul nostru : sala de fitness, stadionul de la marginea orasului, terenul de tenis din apropierea casei, etc. Despre ce tinuta se alege in astfel de situatii, discutia fiind mai ampla, o sa
vorbim alta data .
Fii in forma!
Fii in forma!
**
Cabana izolata la munte ; ninge de vreo doua zile intruna… Masina ta de teren e prinsa in nameti, nu ai semnal la telefon, asa ca trebuie sa te descuri ; e un mic exemplu in care forta fizica si cea intelectuala concura la rezolvarea unei probleme .
Vezi cum patratelele acelea care se vad frumos pe abdomen, o musculatura bine dezvoltata nu sunt doar elemente de decor . Asadar , fii in forma !
Si zic toate acestea pentru ca la un moment dat ti se va ivi ocazia, daca nu sa deszapezesti o masina, atunci macar sa-ti ajuti colega- cu care tocmai te-ai intalnit – sa-si care pachetele de cumparaturi pana la etajul 9, pentru ca s-a defectat liftul. E de la sine inteles ca desi folosesti un deodorant bun, nicio urma
de transpiratie nu trebuie sa se vada.
Fii in forma !
* **
Ai ajuns acasa….
Trec peste detaliile plictisitoare … pus costumul pe umeras la aerisit, etc., si ajung la tinuta de casa .
„Acasa” este un spatiu mai putin formal, evident, dar unde esti acelasi domn ca si in afara lui, cu o tinuta pe masura deci. Asa ca, un pulover alb din bumbac subtire, un pantalon de casa lejer (nu pijama sau trening, evident) si o pereche de espadrile cred ca ti-ar veni bine !
Bea un brandy, nu degeaba ti-ai amenajat barul. A! programeaza-te la dentist , stii tu, controlul periodic, peste care ai sarit acum 6 luni . In fine…te las acum , relaxeaza-te … fii in forma !
Sursa foto: aici