Cum să te desparți de o femeie

4930
Cum să te desparți de o femeie

În urma unor sondaje s-a stabilit faptul că în cazul a 85% dintre bărbați abordarea unei femei necunoscute este inexistentă. În aceste condiții, nici nu pot să îmi imaginez cu câtă greutate și stângăcie un barbat poate să se despartă de o femeie cu care pur și simplu nu se mai înțelege.

Următoarele reguli și sfaturi se aplică aproape tutor bărbaților, în special celor care au avut una sau maxim două relații în întreaga lor viață.

Cum să te desparți de o femeie
Cum să te desparți de o femeie

Revenind la cele spuse mai înainte, bărbatul normal, care a avut foarte puține experiențe relaționale cu femei va reacționa în unul din modurile următoare:

  • Începe un șir de reproșuri, majoritatea adevărate, dar, de multe ori și inventate, în ideea că femeia va ajunge la un nivel de indignare maxim și ea va fi cea care va pune punct relației;
  • Își închide telefonul imaginându-și că ea va uita de el. Logica este următoarea: în urma multor apeluri telefonice, tipa va realiza că face asta intenționat și va conștientiza că nu se mai merita efortul de a repara relația. Varianta mai puțin plăcută este aceea în care femeia își face griji că s-a întâmplat ceva rău.
  • Într-un moment de bărbăție accentuat, îi transmite curajos că ceva nu este în regulă cu relația lor, cel mai probabil el, și că cel mai bine ar fi să o incheie. Ambii parteneri știu în această situație că femeia este considerată de vina!
  • Cea mai bună variantă este o discuție matură, în care se explică concret motivele, și se păstrează o relație de amiciție bazată pe respect și pe amintiri frumoase;

Cam astea ar fi variantele de despărțire. Până aici, nimic spectaculos. Problemele este posibil să apară în cazul în care femeia nu este de acord de nici un fel cu decizia ta. Foarte frecvent se întâmplă ca bărbații să rănească atât femeia cât și pe ei prin hotărârile luate. Așa că încă o dată vă recomandăm ultima variantă (de mai sus) și asta numai în cazul în care ați întors problema pe toate părțile și nu mai există alte soluții în afară de despărțire.

 

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.