Cum sa porti corect manusile de piele

1605

Mâinile sunt unele dintre cele mai importante părți ale corpului uman și ele sunt folosite pentru a efectua fiecare sarcină de zi cu zi. Spre deosebire de piept și picioare, nu există mai multe opțiuni pentru a le proteja de temperaturi extreme și vânătăi. Puteți fie să le băgați în buzunare sau să le acoperiți cu mănuși.

manusi-3

Mănușile sunt ca niște haine speciale pentru mâini pentru a le proteja de praf, răni și răceală. Acestea sunt realizate dintr-o gamă largă de materiale, cum ar fi bumbac și mătase, cu toate acestea, nimic nu iese în evidență la fel de mult ca și pielea. Mănuși pentru bărbați sunt mai durabile și elegante decât restul accesoriilor care sunt frecvent purtate de către noi. Chiar dacă acestea nu sunt foarte scumpe, nimeni nu se poate compara cu câteva perechi de mănuși pentru a le asorta cu fiecare ținută din dulapul dvs.

Deci, este mai înțelept să alegeți mănușile în funcție de aspect și funcționalitate și iată câteva sugestii pe care le puteți încerca. Mănușile negre merg perfect cu jachetele din piele de culoare închisă, iar ele pot fi purtate cu haine negre, maro închis și albastru închis. Ținutele vor arăta chiar mai bine dacă se poartă jachete închise la culoare cu pantaloni negri sau blugi.

manusi-2

Dacă analizați mănușile și jachete negre în detaliu, veți vedea că mănușile fără degete se potrivesc cel mai bine cu vestele, în timp ce mănușile cu degete arată mai bine cu jachete cu manșon. Chiar dacă mănușile cu degete mai pot fi purtate cu jachete pline cu mâneci, vestele exclud acest aspect. După cum sugerează și numele lor, mănușile de iarnă în straturi sunt făcute pentru sezonul rece.

Ele vor arata cel mai bine lor cu haine de iarnă sau pardesiu. Așa cum hainele de sezon sunt grele, mănușile nu se pot purta în timpul verii sau ale unor zile calde de primăvară. Ele sunt de cele mai multe ori purtate toamna sau iarna si combinarea hainelor cu mănuși vă va ține de cald și dă un aspect frumos în același timp. Aceste mănuși acoperă și o parte a antebrațului, deoarece au o manșetă extinsă.

manusi-1

Chiar dacă mănușile de motociclist cu jachetele de motociclist pot părea a fi o combinație evidentă, mulți domni nu iau în considerare purtarea lor împreună. Ele arată chiar mai bine dacă hainele și mănușile sunt de la aceeași marcă. Purtarea de haine care se potrivesc spune multe despre personalitatea dvs, pentru că primul lucru pe care îl observăm atunci când ne întâlnim cu cineva este ținuta sa.

Unii oameni își fac întregul lor aspect cu aceeași marcă, în timp ce alții combină diferite branduri. Chiar dacă mănușile sunt mici, ele rareori trec neobservate. Dacă alegeți mănușile greșit pentru a le purta cu ținuta dvs, ele vor da un aspect ridicol întregului look. Așa că, rezervați ceva timp pentru cumpărarea câtorva perechi de mănuși pentru bărbați, astfel încât să puteți avea mai multe modele care să poată merge cu cele mai multe haine.

Sursa foto: aici, aici și aici