Cum sa pari mai inalt si mai suplu cu ajutorul pantalonilor

1779

Multi domni care poartă pantalonii bărbătești la modă, mai ales cei care se îmbracă mai mult business casual pentru jobul lor de fiecare zi, nu au haine care li se potrivesc în mod corespunzător. E simplu să vă uitați în jurul dvs. în orice loc public, și sigur veți vedea bărbați în pantaloni care sunt prea lungi sau prea largi.

pantalonii-barbatesti-3

Și acest lucru nu este cu siguranță aspectul cel mai măgulitor, așa că atunci când căutați o pereche nouă de pantaloni, luați-vă timpul necesar pentru a-i încerca și uitați-vă după câteva lucruri importante: talia, lărgimea, lungimea și felul cum stau la călcâi. Talia pantalonilor practic se referă la zona abdomenului, iar în ultimii ani, domnii au început în mod obișnuit să poarte blugi cu o talie ceva mai joasă decât în deceniile trecute.

Pentru un aspect sofisticat și bine aranjat, trebuie să vă uitați după niște pantaloni cu o formă care de fapt subliniază forma anatomică a picioarelor dvs. Orice haină care atârnă în jos sau este prea largă arată pur și simplu un aspect neîngrijit. De asemenea, demn de remarcat este faptul că, dacă există prea puțin material în jurul taliei, pantalonii vor fi destul de incomozi.

pantalonii-barbatesti-2

Ei ar trebui să aibă suficient de multă țesătură în acea zonă pe care o conturează, fără a fi strânși în talie. Asigurați-vă că, atunci când încercați pantalonii, stații jos și vă ridicați din nou pentru a verifica dacă articolul vestimentar se potrivește în mod corespunzător. Când probați pantalonii bărbătești, asigurați-vă că nu există linii orizontale vizibile în jurul șoldurilor, coapselor și spatelui.

În cazul în care există, pantalonii sunt prea strânși, iar materialul nu este în măsură să cadă cum trebuie pe picior. Pantalonii prea strâmți sunt ceva ce ar trebui să evitați atunci când alegeți ce să purtați la un interviu sau la o întâlnire. Ceea ce vreți este o haină frumoasă, lungă și netedă la linia care merge de la șolduri la picioare. În plus, un tip de pantof cu un vârf ușor ascuțit vă poate ajuta să păreți chiar mai înalt și mai suplu, așa cum se lungește această linie verticală.

pantalonii-barbatesti-1

În scopul de a determina lungimea potrivită pentru pantaloni, trebuie să se ia în considerare, de asemenea, felul în care materialul stă între picioare. Acesta completează efectul care are loc atunci când partea de jos a pantalonilor ajunge la partea de sus a pantofilor și creează cutele pe orizontală. În cazul în care lungimea pantalonilor este mai mult decât necesar, cutele dintre picioare vor fi mai vizibile.

Dacă pantalonii sunt mai scurți decât este necesar, nu va apărea nicio cută în timpul mersului. Veți avea o linie completă a pantalonilor doar dacă lungimea cracului este între partea de sus a călcâiului pantofilor și sol. Lungimea perfectă este o necesitate dacă sunteți foarte înalt sau dacă stilul dvs. de îmbrăcăminte are o deschidere completă în partea de jos, cum ar fi pantalonii cutați sau cei care sunt tăiați mai mult decât este necesar.

Sursa foto: aici, aici și aici