Cum sa nu ne imbracam la o cina romantica

1167

Contrar a ceea ce unii vor să ne facă să credem, femeile nu sunt disperate după tipii cu pantalonii până la glezne și o mulțime de bijuterii agățate de urechi, brațe și piept. În schimb, doamnele adevărate preferă un bărbat care arată ca și cum tocmai a ieșit dintr-o revistă de modă, fiind cei adesea trecuți cu vederea din cauza manierei lor îngrijite și conservatoare.

greseli 2

Cu toate acestea, bărbații eleganți se pierd deseori în marea de oameni care comit greșeli de moda în viața de zi cu zi. Ciorapii albi cu costume de culoare închisă, hainele prost croite și îmbrăcămintea nepotrivită sau neasortată sunt doar câteva dintre greșelile pe care bărbații le fac atunci când vine vorba de modă.

Nu trebuie să vă fie rușine dacă și dvs. comiteți asemenea erori vestimentare, deoarece un stil rafinat nu se formează peste noapte. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să deveniți o persoană în trend cu ușurință, punând în aplicare unele idei care vă vor ajuta la îmbunătățirea garderobei personale și imaginii de ansamblu.

În fruntea listei de greșeli este un bărbat purtând un costum care arată ca și cum care a fost folosit ca pijama cu o noapte înainte. A avea un aspect curat și proaspăt este vital dacă doriți să apăreți în cel mai prezentabil mod cu putință. Nu durează mult să treceți peste hainele dvs. cu un fier de călcat cu o seară înainte, sau cel puțin, să aveți costumele curățate o dată pe săptămână într-o locație specializată.

greseli 3

Credeți sau nu, femeile se uită chiar și la combinațiile de modă cele mai subtile, deci înțelegeți de ce este important să se aleagă cu atenție ținuta atunci când se asortează cămașa, cravata și paltonul la un costum. Există anumite modele care se opun unele altora și luați, de exemplu, următoarea combinație greșită de moda: un sacou în carouri, cravată cu buline și cămașă în dungi.

Acest lucru înseamnă prea multe modele concentrate într-un singur loc, deci fiți precaut n aceste situații. Un design nu ar trebui să îl domine pe celălalt și, în schimb, ar trebui să accentueze restul ținutei într-un mod cât mai fericit și mai subtil cu putință. În cazul în care doriți să combinați elemente, asortați culorile, nu modelele pentru a face hainele să iasă în evidență.

greseli 1

Prin amestecarea culorilor mai închise cu celelalte nuanțe cromatice mai blânde, veți fi capabili să subliniați ambele concepte vestimentare, fără însă a se exagera cu acestea. Chiar dacă aveți niște mușchi impresionanți, nu este nevoie să împingeți limitele cu pernițe cusute în interiorul costumelor, deci evitați acest lucru cu orice preț.

Nu uitați să vă aranjați și în zona capului și nu fiți omul care este îmbrăcat bine doar de la gât în jos. Imaginea totală include și acest element, prin urmare asigurați-vă că sunteți proaspăt bărbierit, aveți o tunsoare îngrijită și nu etalați niște sprâncene foarte groase. Femeile sunt și ele creaturi vizuale și tind să țină minte chiar și cele mai mici detalii.

Sursa foto: aici, aici și aici