Cum sa ne imbracam la birou – Totul despre tinuta office

1191

Mulți designeri afirmă că o potrivire perfectă a tuturor hainelor în ținuta office este foarte importantă și un element de bază a unui look formal. Chiar și cel mai scump costum poate arăta rău dacă este combinat greșit cu restul elementelor vestimentare. Ca regulă generală, toată lumea ar trebui să știe că un costum bun are nevoie și de o cămașă, cravată, pantofi și șosete, iar pentru a completa ținuta, niște accesorii de calitate ar putea ajuta cu adevărat.

ținuta office 3

Dar asortarea acestora la un costum nu a fost niciodată o sarcină ușoară, fiind nevoie de o alegere inteligentă pentru a avea look pe care vi-l doriți. Ceasurile, bijuteriile, cravatele, pantofii, butonii și cureaua sunt unele dintre puținele accesorii care pot fi purtate cu costumele bărbătești. Dacă solicitați un loc de muncă, unii angajatori sunt impresionați pozitiv dacă purtați ceas, ceea ce înseamnă că sunteți întotdeauna conștienți de importanța timpului, iar timpul este un lucru vital pentru multă lume.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, punctualitate și chiar dacă ceasul nu mai e la fel de des purtat cum era mai demult, fiecare bărbat cu o imagine de succes un cea de calitate. Cele mai multe ceasuri de mână sunt din oțel inoxidabil și vă subliniază statutul și personalitatea masculină, însă evitați purtarea unor ceasuri sport cu un costum pentru bărbați.

ținuta office 2

Bijuterii pot fi des întâlnite la o ținută formală, precum o brățară din aur sau argint, lanț, pandantiv, inele etc. Aceste accesorii se pot adăuga la o ținută office, dar totul depinde de eveniment sau funcție, spre exemplu la o întâlnire de afaceri purtați bijuterii mici și discrete. În timp ce accesoriile din aur și argint pot fi purtate la o nuntă, bijuteriile trendy și la modă sunt potrivite pentru petreceri și cluburi.

Foarte mulți specialiști în modă masculină au declarat că cel mai important element vestimentar care completează un costum pentru bărbați este cravata. Pentru ocazii speciale, puteți purta un model simplu de culoare albastru închis sau negru, iar pentru petreceri puteți avea un accesoriu ceva mai colorat. Dar dacă aveți probleme cu privire la modul în care să alegeți cea mai buna culoare a cravatelor pentru ținuta office, țineți minte că trebuie doar să se potrivească cu culoarea ochilor.

tinuta office 1

Butonii sunt un element de fixare decorativ pentru a uni cele două părți ale manșetei cămășilor rochie. Acest accesoriu vă poate aduce un pic de rafinament, iar regula de bază este să vă asigurați că manșonul hainei cade la un centimetru deasupra butonilor. Pantofii reprezintă sentimentul de stil și statutul social al unui bărbat și o pereche de pantofi negri se potrivesc de cele mai multe ori cu un costum pentru bărbați, însă trebuie să-i mențineți curați și bine lustruiți.

Cureaua este necesar să se potrivească cu nuanța pantofilor și încercați să evitați modelele foarte mari sau strălucitoare. Niște accesorii adecvate și simple consolidează numeroasele fațete ale personalității bărbatului și este foarte important să se poarte costume care să se potrivească cu mediul în care veți participa.

Sursa foto: aici, aici și aici