Cum sa ne imbracam in functie de greutate

1064

O grămadă de reviste si site-uri web ne bombardează în mod regulat cu informații despre haine pentru femei, cum să aleagă tipurile potrivite de rochii și așa mai departe, dar puține dintre aceste probleme se adresează modei pentru bărbați. Acest lucru nu înseamnă că domnii nu trebuie să se gândească atunci când vine vorba de selectarea ținutelor.

haine subtiri 3

De fapt, există mai mulți factori care trebuie să fie luate în considerare în această privință, dintre care cel mai important este obținerea unui look care să se potrivească pe corpul dvs. Există mai multe haine cu aspect high-end vândute în buticuri din toată țara, dar chiar și acestea nu vor arăta bine dacă nu cad cum trebuie pe corp.

Pe de altă parte, dacă găsiți o pereche de pantaloni sau tricou la preț de discount și care se potrivește pe dvs, vă va face sa arătați mult mai bine decât dacă purtați un costum scump dar care nu vă prinde cum trebuie. Pentru a determina dacă un anumit element de îmbrăcăminte este potrivit, ar trebui să evidențieze cele mai avantajoase părți ale corpului în timp ce ascunde defectele fizice.

Există, de asemenea, alte lucruri de luat în considerare în afară de croială, printurile și modelele jucând un rol foarte important în îmbunătățirea imaginii dvs. De exemplu, bărbați cu ceva kilograme în plus ar trebui să evite să poarte tricouri cu dungi orizontale, deoarece acestea au tendința de a face talia să arate mult mai mare decât este în realitate, pe când dungile dau impresia de subțire și vă fac să arătați mai înalt.

haine subtiri

Când aveți nevoie să participați la un eveniment formal, puteți părea mai subțire purtând costume sau pantaloni cu dungi. Dacă veți combina acest lucru cu o cămașă de mătase neagră pe dedesubt, puteți mări iluzia unui fizic mai slab în timp ce etalați o aură de clasă și eleganță. Există, de asemenea, mai multe tipuri de îmbrăcăminte casual care vă pot face să arătați mai subțire.

De exemplu, puteți încerca asortarea unor pantaloni de catifea sau blugi negri cu un tricou cu nasturi de culoare închisă sau o cămașă simplă. Dacă doriți ca să păstrați o linie mai subțire în partea din spate, ar trebui să evitați purtarea sacourilor care au decupaje, pentru că acestea vor accentua și mai mult dimensiunea fesierilor.

haine subtiri 2

În schimb, trebuie să mergeți pe sacouri care au linii continue și care cad natural pe corp, fără a-i adăuga volum. Multi bărbați supraponderali fac greșeala de a cumpăra haine care sunt cu una sau două măsuri mai mari, considerând că astfel își vor ascunde excesul de greutate dar cu toate acestea, hainele mari îi fac să arate chiar mai masivi decât sunt de fapt.

Cealaltă greșeală des întâlnită este de a cumpăra haine care sunt prea mici, într-un efort de a subția linia corpului lor. În schimb, acest lucru face doar mult mai ușor de identificat defectele fizice în cazul în care acestea sunt mai pronunțate și vă pot chiar face să vă simțiți inconfortabil după ceva timp.

Sursa foto: aici, aici și aici