Cum să îți recucerești iubita

3085
Cum să îți recucerești iubita

O să începem prin a preciza faptul că această temă este cu siguranță una din cele mai importante teme dezbătute, și merită cu siguranță să citiți până la sfârșit. Unii vă regăsiți în tema de astăzi, iar unii nu.. cum este și normal. Dar le recomand celor care nu sunt în situația aceasta să meargă pe deviza ”niciodată să nu spui niciodată” și să urmărească sfaturile de aici.

Cum să îți recucerești iubita
Cum să îți recucerești iubita

Până la urmă, să fim pregătiți pentru orice situație cu siguranță nu dăunează. Cea mai întâlnită ipostază este aceea în care persoana de lângă noi se transformă relativ brusc, este mai tot timpul deranjată de ceea ce facem, ceea ce spunem, pur și simplu ne lasă impresia că o irităm. Cel mai des motivul pentru comportamentul acesta este o a treia persoană, care, probabil, i-a căzut cu tronc partenerei noastre. E cam complicat să mergem înainte dacă suntem în această ipostază. Trebuie ca persoana de lângă noi să însemne extraordinar de mult, sau să avem un trecut impresionant împreună. În caz contrar, plecați din relație fără să regretați nici o secundă. La urma urmei, sunt o mulțime de femei pe lumea asta.

Astăzi discutăm despre varianta în care noi nu dorim să încheiem relația. însă suntem forțați, sau cum se zice pe românește „ni se dau papucii”. O să luam în calcul variantele cu cea mai mare probabilitate de succes pentru a ne recâștiga jumătatea. 

Pentru a alege variantele corecte, trebuie prima și prima dată să analizăm motivele pentru care respectiva a fugit la propriu din relație. Acestea ar cam putea fi:

Motivul I – ești un tip extrem de gelos și totodată posesiv;

Motivul II – i-ai trădat încrederea înșelând-o;

Motivul III – nu îți dai seama de ce a încheiat relația – totul ți se părea perfect.

Acum că am stabilit cele mai des întâlnite variante o să le luăm pe fiecare în parte și să descoperim ce se mai poate face.

Cum să îți recucerești iubita
Cum să îți recucerești iubita

Motivul I – ești un tip extrem de gelos și totodată posesiv

În cazul în care te încadrez în această categorie ai un întreg război de dus cu tine, nu poți merge pe varianta ”cine mă iubește mă iubește așa cum sunt!”. Total eronat! Am dezbătut această temă pe larg și te invităm să o citești aici: Gelozia – o lași sau te lasă ;

Motivul II – ți-ai înșelat iubita

Prima întrebare care trebuie să ți-o adresezi este: ”de ce am facut-o?”.

Indiferent de răspuns, este evident că există o problemă ce necesită rezolvare în altă parte. În cazul în care este ceva minor, o fantezie mai ciudată, un fel de afecțiune tânjită de ceva timp, sau altele de genul, trebuie să te gândești cu adevărat dacă se merită să riști tot ceea ce ai. Poate mă abat puțin de la subiect dar cred că este cazul să menționăm faptul că este adevărată 100% zicala ”Nu prețuim o persoana cu adevărat decât atunci când o pierdem!”. Așa că ar fi bine să ne gândim de două – trei ori înainte să avem o aventură.

Dacă ne dorim să continuăm această relație este foarte important să abordăm discuția cu partenera noastră cu sinceritate, să explicăm motivele, indiferent care sunt acestea, și să găsim o rezolvare împreună. Cea mai mare greșeală este să dramatizăm, să implorăm împăcarea și alte faze de genul. Plecăm din start cu un minus uriaș.

Poate vi se pare ciudat, dar femeile admiră foarte mult sinceritatea și bărbații maturi care își asumă greșelile. Alt lucru foarte important de menționat și de care trebuie să ținem cont 100% este faptul că această discuție sensibilă se poartă doar față în față, nicidecum prin mesaje, messenger sau chiar telefon.

În cazul în care nu dorește o discuție imediat după cele întâmplate trebuie să o înțelegi și să îi acorzi spațiul și timpul necesar. Sunt dese cazurile în care partenera ne comunică faptul că nu mai vrea să ne vadă niciodată, că ne urăște și alte cuvinte de genul. Nu trebuie să le luăm în serios, de multe ori acestea sunt spuse la nervi.

Cum să îți recucerești iubita
Cum să îți recucerești iubita

După discuția purtată, chiar dacă se liniștesc apele și totul pare în regulă, trebuie să nu uiți nici o secundă că încă te afli în perioada de probă. O să fie atentă și suspicioasă o bună perioadă după aventura ta. Dacă stai și te gândești, nu este un preț foarte mare comparativ cu cele făcute. De asemenea, își mai poate aduce aminte de această trădare și poate face iar și iar scandal, însă de fiecare dată cu o intensitate mai mică.

Motivul III – nu îți dai seama de ce a încheiat relația

Nu trebuie să fii un geniu pentru a-ți da seama că nimeni nu pleacă dintr-o relație dacă totul este perfect.  De cele mai multe ori când se întâmplă asemenea părăsiri, dezertări, și noi ca bărbați cu siguranță avem zona noastră de vinovăție. Este un caz mai greu de rezolvat. Trebuie să fii sincer cu tine însuți, să stai să analizezi tot ce o putea supăra și afecta pe ”fosta”, să realizezi tot ceea ce puteai să faci pentru ea și pentru voi ca și ”cuplu”. După ce conștientizezi ce a cauzat această ruptură trebuie să o cauți și să îți deschizi sufletul în fața ei, spunându-i ce ai realizat și cum ai vrea să schimbi asta în viitor. Fiecare femeie reacționează diferit, însă toate vor aprecia, cum am zis și mai devreme, dacă discuțiile au loc față în față.

Este foarte probabil să nu te creadă de la început și să nu aibă încredere. Este posibil chiar să vină cu varianta de amiciție, toate acestea până se convinge de schimbarea ta. Cea mai bună șansă de împăcare o ai dacă îi respecți spațiu și timpul de care are nevoie. Să nu faci greșeala de a suna sau căuta în continuu. Sentimentul de sufocare alungă o femeie cu viteza unui lamborghini. Așadar, dacă îți joci cărțile cum trebuie, probabilitățile de a vă împăca înclină în favoarea ta.

Demonstrează-i persoanei de lângă tine că te-ai maturizat, că îți asumi toate greșelile făcute și că o să faci tot posibilul pentru a readuce dragostea și armonia în relația vostră!

 

Sursă foto: aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.