Cum sa iti creezi un stil personal – Sfaturi vestimentare barbatesti

1809

În lumea modernă de astăzi, suntem în mod constant bombardați cu imagini și mesaje despre stilul personal, cu produse care pretind că ne ajută să ducem o viață fabuloasă, plină de farmec, sexy și elegantă, în cazul femeile vor cădea la picioarele noastre. Mărcile de produse și publicitatea spun că pot îmbunătăți radical aspectul nostru, iar firmele de îmbrăcăminte promit că hainele lor ne vor crește popularitatea și carismă.

stilul personal sport

Dar nu există nici măcar un produs care să fie răspunsul la stilul universal pentru noi toți, deoarece acesta nu este o idee valabilă pretutindeni ci un concept personalizat și individual. Una dintre cele mai importante chei pentru a determina propriul stilul este să vă concentrați asupra caracteristicilor personale fizice.

Ar trebui să știți întotdeauna care sunt trăsăturile pe care doriți să le subliniați, și pe care doriți să le minimalizați. De exemplu, dacă sunteți înalt și subțire, cu pielea deschisă, probabil doriți să selectați elemente de îmbrăcăminte care nu vă fac să arătați deosebit de slab și palid. Este apoi indicat să alegeți cămăși, cravate și pulovere cu multe nuanțe și să evitați culorile pastelate, deoarece acestea pot tinde să pară spălăcite pe o persoană longilină.

stilul personal casual

Uitați-vă după sacouri cu două rânduri de nasturi și detalii reci cum ar fi buzunarele discrete, deoarece acest lucru va adăuga o dimensiune de mister imaginii dvs. De asemenea, ați putea dori să căutați o pereche de pantaloni care au o manșetă sau un pliu pe partea din față, pentru că ambele caracteristici vor adăuga un pic de lățime unui siluete subțiri.

Cea de a doua cheie pentru a stabili stilul dvs. personal este de a lua în considerare mediul și personalitatea proprie. Un tânăr la facultate evident va avea un alt tip de stil decât un bărbat mai în vârstă care lucrează la birou. Dar ei pot fi cu siguranță eleganți și de obicei, un agent imobiliar, împreună cu multe alte profesii din business casual, nu are nevoie întotdeauna să se îmbrace într-un costum, dar trebuie să arate profesional în majoritatea timpului.

stilul personal business

El este necesar să pară stăpân pe sine și de încredere, în scopul de a-și atrage și păstra clienții. Un băiat, pe de altă parte, probabil își petrece cea mai mare parte a timpului în grupuri sociale mai casual și relaxate, dar trebuie să aibă la îndemână un dulap cu haine office  pentru oportunitățile de angajare, întâlniri și alte genuri de ieșiri în oraș.

Ambii bărbați își pot construi garderoba folosind aceleași piese vestimentare cheie, cum ar fi jachete sport, pantaloni negri și cămăși clasice. Cu toate acestea, tânărul poate opta pentru îmbrăcăminte lejeră din bumbac, în timp ce profesionistul poate opta pentru haine din lână. Tânărul poate purta o pereche de mocasini la o întâlnire în oraș, în timp ce omul de business va avea niște pantofi mai scumpi de lac.

Băiatul poate asorta o jachetă sport cu un tricou și pantaloni scurți, în timp ce profesionistul va îmbrăca un costum din două piese completat de o servietă elegantă. Ambii bărbați sunt stilați, dar de asemenea, se îmbracă conform mediului în care lucrează.

Sursa foto: aici, aici și aici