Cum sa iti alegi esarfa – Modele si culori

1612

Eșarfele nu sunt doar un accesoriu pentru femei, dar, de asemenea, reprezintă o alegere excelentă pentru bărbați. Potrivirea perfectă a unei eșarfe pentru domni însă nu este atât de ușoară, cu toate acestea, veți putea face o alegere bună dacă urmați sfaturile de mai jos. În ceea ce privește asortarea acestui accesoriu, două aspecte sunt adesea discutate și anume culoarea eșarfei și stilul său.

esarfa-3

Având în vedere că răspunsul la prima întrebare, cum să se potrivească nuanța eșarfei, este unul dintre cele mai importante pentru asortarea acestui accesoriu vestimentar, trebuie să găsim exact culoarea ideală. Aici sunt recomandate trei moduri de potrivire a culorii între eșarfă și costum, iar regula cea mai de bază este să să aleagă similitudini în ceea ce privește gama cromatică.

Un exemplu concret este că, dacă purtați haine de culoare roșie, o eșarfă verde nu ar fi o alegere potrivită, dar un fular galben chihlimbar ar merge foarte bine cu restul imaginii dvs. De asemenea, eșarfele de culoarea nisipului ar putea fi purtate cu ținute maro și acest lucru este valabil și pentru cele gri, care se potrivesc cu hainele negre. Eșarfele albe arată foarte bine dacă ținuta dvs. consta in principal din haine albe.

esarfa-2

În alte cazuri, ar trebui să fie luate în considerare regula culorilor adiacente. O eșarfă portocalie merge cu ținutele haine de culoare roșie, cele galbene sau albastre cu un look verde intens, iar eșarfele în nuanțe roșiatice cu vestimentația galbenă, toate acestea fiind asortări pentru bărbații care urmează regula culorii adiacente. Ideea finală este potrivirea nuanțelor care prezintă un contrast între ele.

Pentru marile combinații cromatice, încercați asortarea eșarfelor de culoare roșie cu haine albe sau în nuanțe lăptoase, eșarfe galbene sau de culoarea nisipului cu costume de culoare gri deschis și eșarfe portocalii cu haine bleumarin. În aparență, ele au un contrast extrem de elegant și alegerile dvs. reflectă în mod direct gusturile personale. Culoarea eșarfei și stilul sunt foarte importante pentru o ținută și, odată ce v-ați familiarizat cu aceste idei de asortare a hainelor, veți fi inspirat în crearea propriei imagini la modă.

esarfa-1

Stilul casual, poate fi realizat atât de ușor cu o eșarfă. De exemplu, o eșarfă de culoare uni și care este suficient de lungă pentru a ajunge la genunchi, este suficient de elegantă pentru a merge cu o haină lunga si blugi. Eșarfa poate fi pusă nonșalant pe umăr, astfel încât franjurii vor dansa în vânt. Fie asortate cu un pulover fără mâneci sau cu unul cu anchior, eșarfele lungi vă permit să etalați un fler excepțional pentru modă.

Asortarea hibrid este o altă alternativă inteligentă pentru a potrivi eșarfele din garderobă. O cămașă ordonată cu o pereche de pantofi din piele prezintă un stil grațios pentru orice bărbat. În cazul în care este cuplată cu un fular de lână, contrastul puternic creează un efect vizual extraordinar. O combinație frumoasă este un lucru minunat pentru un om tânăr, mai ales în cazul în care o ținută rafinată este purtată cu o eșarfă lungă tricotată în jurul gâtului.

Sursa foto: aici, aici și aici