Cum sa devii un barbat stilat

3344
Cum sa devii un barbat stilat

Poate de multe ori v-ați întrebat ce e mai bine pentru stilul personal, unde greșiți și ce nu vă iasă bine la sfârșitul zilei. Să vreți să schimbați ceva și să nu știți de unde să începeți este întradevăr un lucru dificil, nimeni nu s-a născut învățat și nimeni nu pornește de sus.

Cum sa devii un barbat stilat
Cum sa devii un barbat stilat

Următorul articol este destinat celor care doresc o bază pentru a începe să-și schimbe stilul personal.

Cunoaște-te mai bine!

  • Stilul personal face referire la propria persoana, după cum îl recomandă și numele, nu despre modă. Trebuie să ai cumva, o semnătură, acel ceva care să te recomande doar pe tine, care poate fi remarcat doar la persoana ta. Alege accesorii care să te reprezinte, batiste colorate, șosete mai colorate ca de obicei (dacă ești un tip îndrăzneț), eșarfe legate doar într-un stil al tău, care să arate și bine.

Dacă ești un bărbat mai diferit, cu alte genuri de îmbrăcăminte în afara cămășilor, trebuie să îți găsești propriul stil, cel în care arăți cel mai bine. De ce nu ?! poți face și câteva schimbări în garderoba ta.

Choose classy!

  • Piesele clasice sunt și vor rămâne cea mai bună alegere în aproape orice situație. Nu te complica să cheltui sume enorme pe ultimele trenduri deoarece vei realiza că nu le poți asorta cu mai nimic. Un avantaj al pieselor vestimentare clasice este că sunt cel mai ușor de asorat și de accesorizat. Un pulover din cașmir, o geacă din piele care să fie croită doar pentru tine sau niște pantofi brogue, îți pot aduce un look clasic și reîmprospătat. Dacă dorești să investești, fă-o în haine versatile și de calitate.

Caută un croitor bun!

  • Să știi să alegi piese clasice este doar jumătate din procesul tău de schimbare. Nici măcar un sfert din hainele pe care le achiziționezi vor veni perfect pe corpul tău când mergi cu ele acasă din magazin. Un croitor foarte bun trebuie să fie aproape de tine ca să-l poți vizita mai des, te va cunoaște și va adapta o croială perfectă pentru corpul tău. Acest lucru va stimula încrederea de sine.

Find inspiration!

  • Găsește inspirație la orice colț, fă din orice o sursă. De exemplu, citește despre articole vestimetare, Clubul Domnilor îți stă la dispoziție în orice moment al zilei. Evoluează prin schimbarea mentalității asupra unor haine. Inspiră-te și de la alți oameni ! Schimbă-ți modul de viață prin călătorii și împrumută stiluri noi apoi adaptează-le la tine.

Atitudinea: piesa principală!

  • Curajul și încrederea de sine te vor ajuta să faci marele pas ! Trebuie să ai atitudine și să fi un bărbat deschis la minte care dorește să facă această schimbare fără a se uita la ce om era înainte.

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.