Cum să aveți grijă de hainele din garderoba personală

1154

Fie că este vorba de sănătate sau garderoba personală, micile trucuri pot să ne ajute să ducem un stil de viață fără griji. Trebuie să fi avut un tricou favorit, pantaloni și chiar lenjerie de corp pentru bărbați care v-a plăcut și de care a fost foarte greu să vă despărțiți. Deci, este important să știți unele sfaturi care pot salva piese esențiale din garderoba personală.

Noi toți trebuie să fi trecut printr-o asemenea situație neplăcută măcar o dată în viață și poate încă avem regrete cu privire la această decizie. Acest articol este realizat pentru a vă împiedica să faceți din nou greșeli și vorbește despre diferitele trucuri importante care vă vor ajuta să vă păstrați hainele în stare aproape nouă pentru o durată mai lungă de timp.

O camasa incretita creeaza o impresie de neingrijire
O cămașă încrețita creează o impresie de neîngrijire

Folosiți aburul pentru a elimina cutele sau liniile fine care se formează pe hainele de bumbac și lenjerie. Devine foarte iritant să purtați cămașa de bumbac preferată la o întâlnire importantă și, până în momentul când ajungeți, cămașa este deja plină de cute. Puteți opta pentru un dispozitiv cu aburi portabil care poate elimina încrețiturile înainte a ajunge la întâlnire, astfel putând face o impresie pozitivă în cadrul reuniunii.

Îndepărtați petele de vin rosu cu vin alb, deoarece acesta din urmă are proprietăți care pot dizolva cu ușurință antociani, substanțele care dau culoarea roșie a vinului. Așa că, ori de câte ori veți vărsa un pahar cu vin roșu pe haina dvs., puteți curăța acea pată cu vin alb. Cu toate acestea, trebuie să o și spălați cu detergent imediat după curățarea zonei afectate, cu scopul de a preveni semnele de înălbire ale articolelor de îmbrăcăminte.

Vinul rosu este un dusman nemilos al hainelor
Vinul rosu este un dușman nemilos al hainelor

Înghețați hainele din denim pentru o viață mai lungă, acestea fiind parte integrantă din ținuta de zi cu zi și unele dintre piesele vestimentare cele mai purtate de noi toți. Este de la sine înțeles că toate hainele  tind să se murdărească ușor pentru că le purtați prea des, dar spălarea frecventă s-ar putea să aibă consecințe negative pentru aspectul și structura lor.

Culoarea ar putea dispărea și există șanse ca hainele să sufere o uzură mult mai rapidă în comparație cu cele care sunt spălate mai puțin. Desigur că nu putem chiar ajunge în situația de a purta blugi murdari, deci pentru a menține același lucru într-o stare relativ nouă, se vor congela peste noapte. Această metodă ajută la eliminarea mirosului și acumulării bacteriene dacă este cazul de la denim.

Garderoba personală arată ce fel de bărbat ești
Garderoba personală arată ce fel de bărbat ești

Trebuie să existe momente în rutina noastră zilnică de bărbați când vedem articolele de lenjerie că aproape ies din sertarul unde sunt așezate. Pentru că nu putem să începem să le aruncăm pe cele despre care credem că nu mai sunt folosite, cel mai bun mod de a rezolva această problemă este de a le pune într-un mod organizat.

Cu toate că trebuie să aruncați unele articole vestimentare, dacă credeți că altele pot fi purtate din nou și sunt într-o stare bună, păstrați-le în mod corespunzător. Organizarea lor în sertarul dvs. le vor feri de uzură, precum și vor oferi avantajul că ocupă mai puțin spațiu.

Sursa foto: aici, aici și aici