Cum sa asortezi accesoriile unui costum – Reguli esentiale

4849

Pentru o mulțime de oameni, moda este un factor non-existent atunci când vine vorba de haine. Un bărbat poate purta doar un tricou și blugi și va acoperi aproximativ jumătate din munca lor pe tot parcursul zilei. Atunci când se lucrează într-un mediu profesional, domnii au, în general, o cămașă și o pereche elegantă de pantaloni care sunt uneori, combinate cu un sacou.

costum-1

Costumele sunt și ele destul de obișnuite, dar ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează este faptul că lumea modei evoluează rapid în jurul lor. Înțelegerea a ceea ce merge cel mai bine pentru fiecare dintre noi este foarte important pentru o persoană obișnuită care vrea să se asigure că nu face greșeli vestimentare majore. Aici sunt câteva dintre cele mai importante sfaturi de moda pentru bărbați.

Să începem cu un element esențial pentru oricine: purtați întotdeauna un costum adaptat fizicului dvs. și situațiilor în care vă găsiți. Acum câteva decenii, cei mai mulți bărbați obișnuiau să poarte costume cu rânduri duble, care erau puțin mai largi decât mărimea corpului lor. Cu toate acestea, în prezent, un astfel de costum este dezaprobat de aproape orice domn care știe câte ceva despre haine.

pantofi-pantaloni

Hainele nepotrivite arată extrem de rău și pot fi ușor reperat de către orice persoană, chiar neavizată. Pentru început, ele nu se potrivesc în mod corespunzător în jurul umerilor, uneori fiind prea mari sau alteori fixate prea strâns. În al doilea rând, costume sunt fie foarte largi sau foarte strânse în jurul taliei, afectând în mod negativ întreaga imagine a unei persoane.

Purtarea unor pantofi sport casual cu o pereche de pantaloni formali este, probabil, cel mai stupid lucru pe care bărbații îl pot face, și o mulțime de oameni nici măcar nu realizează că fac o greșeală. Când vine vorba de modă, noi trebuie să ne asigurăm că asortăm pantalonii co ocazia la care luăm parte, iar culoarea pantofilor se alege în funcție de culoarea pantalonilor pe care îi purtăm.

camasa-albastra

De exemplu, dacă purtați pantaloni negri, ar arăta urât să îi combinați cu niște mocasini de culoare albă. În schimb, o opțiune mai bună este de a merge fie pentru un negru pe negru sau de a opta pentru maro deschis. Culorile care contrastează între ele de multe ori tind să se completeze reciproc și sunt mai ușor de privit. Cea de a treia regulă important pe care bărbații trebuie să o respecte este de a se asigura că au întotdeauna o cămașă de culoare albastru deschis în dulapul lor.

Această nuanță este în general considerată ca universală și poate fi asortată cu aproape orice altă culoare. Ea poate fi purtată peste pantaloni de culoare bej, neagră și poate chiar merge bine cu pantaloni de culoare albă. În mod similar, cămașa poate fi purtat sub un costum și este potrivită cu un număr variat de culori ale cravatei. Mai degrabă decât purtarea unor cămăși de culoare mai închisă, albastrul deschis este o opțiune mult mai bună și poate fi combinat destul de ușor cu diferite articole de îmbrăcăminte.

Sursa foto: aici, aici și aici