Cum sa alegi un costum pentru barbati – Reguli de baza

1828

Fie că aveți un interviu de angajare, o întâlnire importantă la locul de muncă sau doar doriți să impresionați impresionați colegii de birou, cu costumul bărbătesc nu veți da vreodată greș. Dacă urmați câteva sfaturi în ceea ce privește un look stilat, cele mai multe ținute din garderoba dvs. vor ține cont de codul vestimentar de la serviciu.

costumul barbatesc 1

În tendințele actuale, acestea pot varia de la un look formal la unul casual. În orice caz, trebuie să etalați o imagine elegantă și adecvată cu mediul în care lucrați. În mod natural, toate hainele pe care le purtați trebuie să fie călcate și fără cute, iar pantofii este necesar să fie curați și proaspăt lustruiți. Chiar dacă jobul dumneavoastră nu impune să se poarte un costum la birou, este totuși o idee bună să dețineți cel puțin două în dulap.

Astfel veți fi tot timpul pregătiți pentru un eveniment special la birou sau o seară elegantă în oraș. Rezumați-vă la costumul bărbătesc clasic cu un singur rând de nasturi și vă puteți asorta cu ușurință cămășile și cravatele cu niște costume negre și gri. Jachetele sport sunt un plus de calitate pentru garderoba oricărui om, astfel că în zilele în care nu purtați un costum, le puteți combina cu ușurință cu o pereche de pantaloni pentru un look elegant.

costumul bărbatesc 2

Ele sunt, de asemenea, foarte bune pentru zilele de week-end, deci puteți opta pentru o cămașă cu model, niște pantaloni ceva mai lejeri, o jachetă sport și veți avea o ținută business casual. Culorile neutre sunt întotdeauna cele mai bune pentru birou, dar și pentru ocaziile unde este nevoie să se poarte un anumit cod vestimentar. Deținerea unei game variate de îmbrăcăminte și pantaloni casual este esențială, deoarece aveți posibilitatea să purtați aceste haine pe lângă diverse jachete sport.

Un sfat bun este să aveți cel puțin două perechi de pantaloni de culoare de culoare închisă, dar și măcar o pereche de pantaloni kaki. La fel de importante sunt și cămășile, astfel că veți da greș prin îmbogățirea garderobei cu mai multe cămăși de culoare albastră sau albă. Desigur, puteți adăuga o pereche de haine ceva mai sport pentru acele ocazii ceva mai casual, dar și atunci mergeți în principal pe culori neutre.

costumul barbatesc 3

În timpul anotimpurilor reci, puloverele sunt printre elementele vestimentare preferate de mulți oameni. Cele tip vestă sunt suficient de ușoare pentru a fi purtate sub costumul bărbătesc. Astfel vă veți păstra căldura corpului dar și veți arăta profesionist, deși într-un mediu casual puteți merge pe pulovere cu mâneci lungi. Pentru a rezuma, fiecare bărbat ar trebui să dețină cel puțin două costume, iar adăugarea unei jachete sau două în garderobă este o idee bună.

De asemenea, niște cămăși de culoare albă sau albastru deschis va face ca majoritatea ținutelor să se asorteze extrem de ușor. În plus, două perechi de pantaloni de culoare închisă și o pereche de pantaloni kaki vor completa cu succes dulapul oricărui bărbat de carieră. Însă trebuie să țineți minte că întotdeauna sunt preferate culorile neutre pentru majoritatea mediilor de afaceri.

Sursa foto: aici, aici și aici