Cum sa alegi si sa porti un costum daca esti inalt

2049

A fi înalt este considerat a fi un mare atu atât pentru femei cât și pentru bărbați. Nu numai că sunt bărbații înalți considerați atractivi și puternici, dar ei pot inspira, de asemenea, un aer de superioritate și de încredere. Îmbrăcat corect, un domn înalt poate purta costume pentru bărbați într-un mod care atrage atenția.

costum-3

Un bărbat înalt are capacitatea instantanee de a face ca prima impresie să fie cu adevărat pozitivă. Dar, pentru că înălțimea în general nu înseamnă totul atunci când vine vorba de imaginea unei persoane, alegerea costumului potrivit pentru tipul corpului dvs. este vitală. Aceasta va fi de ajutor pentru încrederea unui domn, deci iată câteva idei care vor fi folositoare în acest sens.

Dacă sunteți înalt și foarte subțire, luați în considerarea purtarea unor țesături grele, cum ar fi lâna. Aceste tipuri de țesături ajută la adăugarea de mărime pentru cel care le poartă. În schimb, cei cu lățime și dimensiuni mai mari ar trebui să caute materiale ușoare, pentru că nu este nevoie să se adauge mărime în exces la aceste costume bărbătești.

costum-2

Acestea nu sunt singurele reguli care variază în funcție de cât de subțire sau robust ați putea fi. Există, de asemenea, croieli și culori care se pot lua în considerare, iar unele dintre regulile de bază sunt destul de ușor de intuit. Culorile mai deschise îi avantajează pe cei care sunt mai subțiri. Pentru că nuanțele mai închise creează adesea un efect de subțiere, ele vă pot face de multe ori să păreți și mai fragili decât sunteți în realitate.

Costumele pentru bărbați de culoare mai închisă sunt cele mai bune pentru cei înalți și masivi, pentru că puteți da câteva kilograme jos fără a avea nevoie de banda de alergare. Dungile verticale, cum ar fi modelele clasice cu dungulițe, arată foarte bine pe oricine, dar sunt în mod special potrivite pentru domnii mai voinici. Ele vor crea o iluzie optică de subțiere prin trasarea unor linii de sus și în jos care îngustează silueta.

A fi subțire înseamnă că sunteți în măsură să purtați un sacou atractiv cu trei nasturi. Bărbații mai slabi pot etala, de asemenea, costume complete cu două rânduri de nasturi care se potrivesc destul de bine la ocaziile formale. Un fizic mai longilin înseamnă că sacoul dumneavoastră necesită doar un singur șliț în partea din spate.

costum-1

Acest lucru există cu unicul scop de a vă permite o libertate de mișcare mult mai mare. Cei care sunt mai slabi necesită mai puțin spațiu de mișcare decât cei care sunt mai lați în umăr sau solduri. Indiferent de greutate, domnii mai înalți au nevoie de o înălțime mai mare a costumelor lor. Iar aceasta este distanța măsurată de la umeri până la zona dintre călcâie.

O creștere regulată sau mai sau pur și simplu mai accelerată poate fi măgulitoare pentru fizicul dvs. Măsurarea lungimii unei perechi de pantaloni poate adăuga exact mărimea potrivită la imaginea de ansamblu a costumului pe care îl purtați.

Sursa foto: aici, aici și aici