Cum să alegem o femeie

0
1560
Cum să alegem o femeie

Poate pentru unele persoane această temă nu este foarte interesantă. Pentru aceste persoane am o singură propunere: gândiți-vă câte relații eșuate ați fi evitat, sau câte femei isterice, geloase, perverse nu ar mai fi intrat în viața voastră. Probabil ar fi fost mai plăcut fără astfel de experiențe nu-i așa?

Cum să alegem o femeie
Cum să alegem o femeie

Pentru început aș vrea să lamurim un lucru, și anume faptul că la fiecare dintre noi există un factor predominant în relație. Acesta poate fi de natură sentimentală ( foarte afectuoși, în căutare permanentă de atingeri și mângâieri, sărutări și altele), de natură romantică (ținem foarte mult în a declara cu fiecare ocazie sentimentele nutrite către persoane de lângă noi, folosim foarte des expresiile ”te iubesc”, ”ești cea mai frumoasă”, etc), sau ține de momentele petrecute împreună (înnebuniți pur și simplu să facă totul împreună, de la shopping la vizionarea unui film, de la curățenie la jogging și așa mai departe). Cum ziceam, fiecare dintre noi când suntem îndrăgostiți ne încadrăm în toate situațiile prezentate. După ce se mai liniștesc apele, încep să fie vizibile diferențele dintre cei doi parteneri.

Așadar, primul sfat pentru alegerea potrivită a unei femei este să vezi de ce factor predominant aparține, pentru a nu risca să ai multe momente de necompatibilitate.

Al doilea sfat pentru alegeri este să analizăm foarte bine starea psihică. Nu trebuie să ducem tipa la un control psihiatric, sau să citim diverse cărți din domeniu pentru a face o analiză sumară, la prima vedere. Este foarte ușor de observat dacă tipa are o emotivitate excesivă, gelozii necontrolate încă de la prima sau primele întâlniri, treceri anormale de la o stare la alta și altele de genul acesta.

Cum să alegem o femeie
Cum să alegem o femeie

Al treilea sfat în vederea alegerii unei femei este să observăm dacă este genul de tipă egoistă. Cum ne dăm seama de egoiste? Simplu: vorbește mai tot timpul numai despre ea, despre nevoile ei, despre aspirații, etc. Astfel de femeie nu o să facă niciodată un gest frumos pentru tine din proprie inițiativă, nu o să se gândească niciodată la dezvoltarea ta personală și nu o să te completeze niciodată așa cum trebuie.

Al patrulea sfat este să ne orientăm și la gradul de inteligență. De ce? Simplu: nu trăim izolați de restul lumii. Mai devreme sau mai târziu o să ieșim în tot felul de cercuri sociale, unde nu dorim să stăm stresați în continuu pe ce perle ar mai putea să inventeze. O femeie inteligentă va avea mereu un cerc de prieteni de același nivel.

Al cincilea sfat l-am lăsat spre sfârșit tocmai pentru motivul că este de departe unul din cele mai importante. Este imperativ necesar ca femeia de lângă noi să fie OPEN MIND, adică deschisă în privința sexualității. Pentru a păstra ”flacăra” aprinsă în dormitor, din când în când trebuie experimentate și explorate noi fantezii, dorințe, etc. În cazul în care este neexperimentată sau pur și simplu se comportă ca o fată mare, nu este potrivită pentru o relație sănătoasă.

Ca o completare femeia dorită trebuie să aibă imprimată dorința de a avea familie, pentru că e normal ca la un moment dat să se ajungă la acest punct, și presupun că nimeni nu vrea să își irosească 5 sau 10 ani din viață fără nici o direcție concretă.

Vă dorim multă baftă în alegeri și.. să fiți iubiți!

 

Sursă foto: aici ; aici

LASATI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugam sa introduci numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.