Cum sa alegem culoarea costumului – Sfaturi si exemple

2508

Scopul principal al costumului bărbătesc este de a accentua personalitatea dvs. iar o ținută formală pentru domni este vitală precum o frizură stilată, accesorii la modă și pantofi îngrijiți și curați. Alegeți lookul care se potrivește cu gusturile și personalitatea proprie, dar asigurați-vă și că hainele sunt adecvate pentru fizicul dvs.

culoarea costumului 2

Pentru bărbați, cele mai adecvate și mai importante elemente ale unei imagini profesionale sunt costumele bărbătești mai conservatoare. Există o mulțime de variante ale acestui tip de vestimentație și care se potrivesc diferitelor evenimente și genuri de fizic ale celor care le poartă. Cei mai mulți domni arată mai bine în costume de culoare albastră, deoarece aceasta adaugă tonuri reci celor care au nuanțe deschise ale pielii.

Aceste haine sunt de bun gust și potrivite pentru ocazii speciale, cum ar fi nunta șau înmormântarea. Costumele albastre sunt, de asemenea, ideale pentru o seară de gală, mai ales dacă se asortează cu o cravată de culoare auriu pal sau un argintiu elegant. Pentru o întâlnire în timpul zilei, cel mai întâlnit tip de costume bărbătești este cel în culori închise.

Un stil de gri mai închis arată întotdeauna încredere și stabilitate din partea purtătorului și, dacă doriți să vă sporiți aura de seriozitate mergeți pe diferite tonuri de negru. Albastrul face ca toate privirile dintr-o încăpere să fie ațintite asupra dvs. și la acest tip de îmbrăcăminte, indiferent de preferința proprie, sunt importante aspectul încrezător, capabil, profesionist, creând imaginea unui om ale cărui cuvinte au greutate.

culoarea costumului bărbatesc

Costumele de culoare verde închis sunt elegante și atemporale, reprezentând o alegere mai bună atunci când mediul dumneavoastră profesional interacționează cu cei care nu sunt străini de bogăție și succes. Caracteristica primară a hainelor maro este versatilitatea și aveți posibilitatea de a accesoriza stilul costumului în diferite feluri, de la stilul tradițional cu trei nasturi la un tip de modă foarte contemporan.

Aceste materiale oferă, de asemenea, și o oarecare de rezistență împotriva cutelor, făcându-le astfel mai practice pentru activitățile de zi cu zi. Sacourile oferă o schimbare de bun gust atunci când căutați o ținută noua si pentru acest lucru este suficient să purtați o haină sport pentru a arăta bine. Sacourile vin în versiunea clasică de vară, și culori deschise, făcându-le îmbrăcămintea adecvată pentru sezonul cald.

culoarea costumului 3

Fiecare bărbat profesionist ar trebui să aibă un dulap care conține o varietate de costume de calitate pentru domni. Acest lucru vă ajută să fiți îmbrăcat în mod corespunzător pentru orice ocazie ar putea apărea, de la afaceri la întâlniri formale. Costumele bărbătești ar trebui să fie asortate și cu cămășile din garderoba dvs.

Cămașa trebuie sa fie alb deschis sau albastru pal și este bine să le evitați pe cele în două tonuri, care au un guler de culoare diferită de restul cămășii. La alegerea cravatei, evitați-le pe cele foarte largi sau foarte subțiri ori înguste și culoarea acesteia ar trebui să se potrivească sau să contrasteze ușor cu aceea a costumului. Pentru șosete, nuanțele este nevoie să se asorteze cu culoarea pantalonilor, pe când pantofii ar trebui să fie, de asemenea, conservatori și bine lustruiți.

Sursa foto: aici, aici și aici