Cum sa abordam femeile frumoase

1348

In special in Statele Unite notiunea de ”Perfect 10” este foarte comuna. De fapt, intreg sistemul de a nota femeile in functie de anumiti factori este la moda. Dupa cum probabil va si imaginati, perfect 10 este perfectiunea. O femeie atat de frumoasa incat iti rapeste atentia si face timpul sa stea pe loc. Ce este de multe ori putin periculos este faptul ca aceste femei sunt constiente de puterea pe care o au!


Aceste femei sunt mai speciale, desi toti ne mintim ca toata lumea este egala, ele nu fac parte din lumea noastra. Poate nu este totul chiar roz nici in cazul lor, dar cu siguranta foarte multe din problemele noastre zilnice ele nu le cunosc. Primesc deseori tot ce isi doresc, uneori chiar si fara sa ceara. Pana la urma si numele de perfect 10 trebuie sa insemne ceva si sa vina cu anumite beneficii. Foarte multi barbati sunt intimidati de ea si, paradoxal, este curtata uneori de mult mai putine ori decat o femeie de o nota inferioara. Sunt anumite vorbe ce circula in randul nostru, si anume ca avem acces interzis in cazul in care nu suntem faimosi, nu avem vreun bolid negru super scump si un corp de invidiat.

NU exista nici femeie, nici barbat de PERFECT 10!

Intotdeauna exista defecte, chiar daca ele nu sunt vizibile. Defectele pot fi de atatea feluri incat nici nu are rost sa ne pierdem in aceasta discutie. Cateodata aceste persoane din categoria noastra ”Perfect 10” sunt mai speriate si mai timide decat multi barbati, asa ca sfatul nostru este sa va incercati norocul daca admirati o astfel de femeie. Procentajul unei situatii de reusita s-ar putea sa va uimeasca. Si pana la urma nu trebuie sa uitam nici faptul ca perceptia frumusetii este subiectiva! Ea este diferita de la persoana la persoana. De asemenea nu exista un standard exact in ceea ce priveste perfectiunea. Puteti foarte usor sa probabti acest lucru. Data viitoare cand o sa iesiti cu prietenii in oras, intr-un bar sau club, incercati sa notati diferite femei. O sa vedeti ca notele o sa difere de la unul la altul.


Poate este genul care ador femeile blonde, inalte si suple! Intotdeauna le-ai da 10! Eu, si multi altii, nu le-am putea acorda mai mult de 9. Sunt genul care ar prefera mereu o femeie mai scunda, cu forme. Si, tot de cele mai multe ori, o bruneta.
Exista insa si femei care se cred de nota 10 si in realitate nu se apropie nici de 7. Este o categoria hilara dup aparerea mea, care nu trebuie sa primeasca atentie din partea noastra. De regula, aceste femei care se mint singure vin la pachet cu aroganta si alte defecte.

Cum sa abordam femeile frumoase

Ideea este simpla: trebuie sa uitam, sa desfiintam in mintea noastra notiunea si ideea de ”perfect 10”. Acest mit ne limiteaza si ne face sa ratam o multime de sanse care, uneori, pot duce la adevarate povesti de dragoste sau sex. Trebuie sa ni se intipareasca bine in cap: orice femeie poate fi cucerita! Preocuparea noastra este doar modalitatea in care sa facem cucerirea. De multe ori, cea mai buna modalitate de a starni curiozitatea si interesul unor femei superbe este de a le trata cu indiferenta. Asta le scoate din minti pe toate si o sa isi doreasca sa afle de ce si cum poti face asta! Dupa ce iti acorda atentia trebuie sa ii dai de inteles ca ea este cea care trebuie sa te impresioneze, sa te cucereasca. Nu credeti? Testati si mai discutam dupa!

Sursa foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.