Cum asortăm pantofii la costum

6797

Fiecare bărbat are de ales între o mulțime costume pe care să le poarte, dar cum rămâne cu pantofii ? Cum îți poți asorta pantofii la diferitele culori ale ținutelor elegante, afli în următoarele rânduri..

Alege să porți costumul ce îți avantajează corpul și atitudinea. Știai sau nu, costumul este în funcție de stilul fiecărui bărbat.

Costum bărbați negru

Dacă optezi pentru un costum negru, trebuie să ții cont că acest nu trebuie combinat niciodată cu maro, nefiind recomandați atât pantofii maro, cât și cureaua. Negrul este o opțiune ce ne asigură succesul. Singura variantă ce ne poate schimba decizia în privința aceste culori este să ne dorim o atenție sporită, astfel trebuie să adaugăm o pată de culoare, griul fiind cel mai potrivit din punct de vedere cromatic.

Costum bărbați maro

Costumul maro – puțini bărbați mai poartă această culoare dar asta nu înseamnă că sunt lipsite de eleganță sau sunt mai prejos de celelalte. Nicidecum, este vorba strict de preferințe și de influențele trendului. Cea mai potrivită alegere în vederea costumului maro este varianta pantofilor de nuanță asemănătoare. La fel ca și mai sus, se evită combinația între negru și maro. Culorile mai îndrăznețe ce pot fi purtate cu maro sunt albastrul și/sau bleumarinul.

Costum bărbați gri

Costumul gri deschis, cea mai bună alegere în orice împrejurare ! Griul deschis arată bine în orice ipostază, se poartă la birou, la evenimente importante sau chiar formale. Majoritatea bărbaților poartă costumul gri deoarece pantofii pot fi de aproape orice culoare. Negrul este cel mai clasic și formal când vine vorba această combinație, dar asta nu este o regulă.

Costum bărbați bleumarin

Costumul bleumarin este o nuanță îndrăzneață și versatilă dar nu oricine o poate purta. Este indicată purtarea pantofilor maro, astfel crează un constrast deosebit. Bărbații cu multă atitudine, ce își doresc mai mereu să iese în evidență, merg pe această culoare pentru faptul că majoritatea vor purta negru, fiind astfel ei pata de culoare din mulțimea de bărbați.

Costumul khaki – acest costum nu este specific formalității, este unul casual și în timpul sezonului cald e cea mai bună alegere. Pantofii negri, cei albaștrii sau bleumarin sunt cei mai indicați pentru acest tip de costum.

 

Sursă foto: aici ; aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.