Cum aplicam parfumul

2767
Cum aplicam parfumul

Îl folosim pentru a cuceri sexul opus şi pentru a ne exprima masculinitatea : parfumul este esenţa personalităţii oricărui bărbat care se respectă . El stimulează simţul olfactiv al oricărei persoane , şi etalează în faţă ei caracterul şi emotiile pe care le exprimă . Chiar dacă în grabă spre locul de muncă sau înainte să participăm la un eveniment îl aplicăm fără prea multă atenţie , parfumul are locul sau pe piele .

Cum aplicam parfumul
Cum aplicam parfumul

În opinia parfumierului francez Roja Dove , aplicarea parfumului este o artă ! Nu poţi să aplici un parfum pe piele , fără să cunoşti conventiile parfumierilor!
În primul rând parfumul trebuie să fie cât mai mai puţin . Cu cât este aplicat mai bine pe piele , în zonele mai vascularizate , cu atât mai puţin parfum este necesar . Less is more . . . : regula de aur în cazul parfumului , pentru că el este doar un detaliu care completează ţinută , şi nu un obiect principal al ţinutei .

Cum aplicam parfumul
Cum aplicam parfumul

Îl aplicăm în zona gâtului şi în zona claviculei : în acea zona sunt poziţionate arterele şi venele principale ale corpului. Din acest motiv , ele pulsează parfumul fiind asemănătoare unor pompe . Cunoscute şi sub numele de ‘puncte de pulsaţie’ , aici distanţă dintre piele şi sistemul circulator este minimă , iar în urma pulsului , parfumul se elimină treptat.

Părul proaspăt spălat , este un loc potrivit pentru a aplica parfumul , deoarece el menţine parfumul şi păstrează aroma lui pentru mult timp . De preferat este să aplici parfumul cât timp părul este încă ud , deoarece acesta absoarbe mai bine uleiurile din compoziţia parfumului .
Sfat : nu usca părul cu feonul în cazul în care aplici parfumul aici , deoarece caldura face parfumul să se vaporizele . Acesta conţinând alcool , permite în urmă procesului de încălzire eliminarea moleculelor din compoziţia parfumului .

De asemenea , este corect să aplici parfumul pe piept şi în zona abdomenului imediat după ce ai ieşit din duş . NU considera parfumul alternativa duşului ! În cazul în care nu ai timp de un dus rapid , foloseşte un deodorant în care ai încredere !
De preferat ar fi să nu aplici parfumul în zona axială , deoarece zona respectivă este destinată exclusiv deodorantului, iar fiind o zona mai puţin vascularizată , nu pune în evidenţă deloc parfumul .

Cum aplicam parfumul
Cum aplicam parfumul

Zona din spatele urechii sau încheietura mâinii sunt de asemenea zone bine vascularizate ale corpului . Chiar dacă este percepută greşit că fiind o tehnică feminină de aplicare a parfumului , aici este probabil locul în care parfumul este descoperit de ceilalţi , deoarece în urmă gesticulării sau mişcare a capului , parfumul este eliberat .
Sfat : aplică o crema de orice fel în zona în care doreşti să aplici parfumul , pentru a evita deshidratarea pielii . Acest lucru va influenţă persistenţa parfumului în bine , deoarece crema va imprimă parfumul pe piele , iar acesta nu se va evapora constant.

Redactor: Ciprian R.

Sursă foto: aici; aici; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.