Cum alegem o camasa barbateasca – Modele si culori

1765

În lumea afacerilor, aspectul dvs. va afecta într-o mare măsură succesul dumneavoastră în general. Adevărul este că, dacă nu arătați ca aveți succes, nu veți fi în măsură să faceți impresia pe care o doriți asupra clienților dumneavoastră. Cămașa bărbătească este o parte esențială din garderoba oricărui om de afaceri și prin adăugarea hainelor potrivite în dulap, puteți fi de acum sigur că veți fi capabil să faceți această impresie dorită.

camasa-3

Alegerea cămășii ideale vă va da posibilitatea să aveți ținuta potrivita pentru orice ocazie, deci va trebui să vă uitați la mai mult decât la culoarea acesteia pentru a se asorta cu anumite costume. Cu toate că și nuanța cămășii este importantă, este departe de a fi singurul considerent. Chiar dacă unii oameni cred că la cămășile pentru bărbați doar culorile cotează, în realitate există mai multe elemente decât gama cromatică.

Cu toate acestea, căutarea cămășii potrivite nu este atât de ușoară deoarece există diverse tăieturi și țesături, de asemenea. Atunci când găsiți țesătura perfectă pentru dvs, puteți spune cu siguranță că ele oferă aspectul pe care ați dori să îl etalați în fața lumii. Amestecurile de bumbac sunt o alegere bună pentru cămășile domnilor care dispun doar de un buget limitat.

camasa-1

De obicei, ele costa mai puțin decât hainele din bumbac pur si acestea sunt de obicei rezistente la încrețire. Singurul dezavantaj este că nu sunt la fel de poroase ca și cămășile din bumbac, deci transpirația ar putea fi o problemă. Țesătura pe care o alegeți este la fel de importantă ca și selecția culorilor pe care o faceți, iar bumbacul este un material foarte favorabile, deoarece acesta rezistă o lungă perioadă de timp.

De asemenea, el au o țesătură tip coș care este foarte moale, ceea ce îl face sa se simtă extrem de plăcut pe piele atunci când este purtat. O cămașă pentru bărbați care este făcută din bumbac poate fi ideală pentru ținutele formale sau casual. Cămășile de bumbac sunt cu siguranță cel mai frecvent tip de vestimentație pentru bărbați. Acest lucru se datorează faptului că hainele din astfel de țesături sunt de obicei moale pe piele și permit evaporarea apei la nivelul epidermei.

camasa-2

Aceasta este o mare ușurare în timpul zilei, pentru că nimeni nu doriți ca sudoarea să se prindă pe pielea sa. Cămășile care sunt realizate din bumbac nu se vor șifona la fel de ușor ca și alte materiale, ceea ce este un aspect care trebuie să se ia în considerare. Pânza este o altă țesătura foarte populară și cu fire foarte strânse care arată ca un fel de zig-zag. Acest tip de material este utilizat de obicei pentru cămășile ceva mai rezistente, iar lookul li se potrivește foarte bine cu costumele din țesătură de calitate.

Cumpărarea cămășii perfecte pentru ținuta dvs nu este la fel de dificil pe cât ați putea crede. În schimb, ar trebui să încercați să selectați o țesătură care arată bine și se potrivește stilului propriu, iar dacă veți face acest lucru, veți arăta elegant în orice moment.

Sursa foto: aici, aici și aici