aaaa

Cu siguranță toți am trecut prin momentul în care am văzut un cuplu și ne-am gândit instant: ”Ce anume o vedea prietene la ăsta!!”. Ca să fiu mai precis este vorba de penibila situație în care o femeie foarte frumoasă, care îți mai e și cunoscută, este topită maxim după unul care e idiot, anti-talent în vestimentație, mai arată și groaznic.. iar despre comportament.. să nu mai vorbim!

Femei superbe
Femei superbe

De ce să mint am analizat ceva timp această situație, deși o perioadă mă blocasem pe ideea că tipele, cel mai probabil, sunt foarte atrase de tipii duri. Doar așa avea măcar un pic de logică situația. Cât despre mine, în nici un caz nu mă încadram în această zonă, fiind puțin dezamăgit ca să fiu sincer.

După mai mult timp și o analiză mai profundă, am reușit să înțeleg ce se întâmplă cu adevărat și care sunt motivele acestor relații/situații:

  • Există tipe nematurizate din punct de vedere emoțional, care fac tot felul de alegeri fără logică, sau pur și simplu sunt atrase de caractere agresive (fizice, verbal).
  • Fără logică iar la prima vedere este faptul că aceste tipe care sunt atrase de mitocani nu conștientizează că sunt adeseori jignite, ci pur și simplu consideră că omul lor este un bărbat adevărat, care nu se teme să aducă injurii cu nici o ocazie. Puțin ironic aș zice..
  • Acest caracter agresiv al cocalarului, în unele cazuri, oferă o senzație de siguranță tipelor care îi îndrăgesc, dându-le un fals sentiment de protecție. Acestea din urmă sunt de cele mai multe ori convinse că au lângă ele masculul alfa.
  • Dacă cumva faci parte din categoria bărbaților care preferă aceste femei superficiale, după părerea mea, ai doar două variante: să te transformi
    intr-un cocalar de Bamboo sau Player, ori să îți revizuiești serios sistemul de valori și ce anume dorești de la femeia de lângă tine.
  • Așadar, poate defapt noi privim lucrurile greșit: nu ele fac alegerile greșite, ci noi. Puțin greu este faptul că noi suntem construiți cu un puternic
    filtru vizual, personalitatea și sufletul aleselor rămânând mai tot timpul pe locul doi.

O altă abordare greșită și niște cuvinte aruncate fără rost ar fi: toate tipele sunt materialiste, vor numai haine, parfumuri, bani și bineînțeles, toate sunt topite după mitocani. De obicei, persoanele care pun toate femeile în aceeași categorie sunt persoane care au avut una sau două relații toată viața, în rest fiind respinși constant. În închiere aș vrea să mulțumesc acestor femei superbe pentru că ne fac viața mai plăcută!

 

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.