Cu ce combinăm vesta matlasată

0
1563
Vesta matlasată

Datorită poziționării țării noastre, atât primăvara cât și toamna sunt destul de friguroase. Până aici nici un secret.. secretele le deslușim în continuare: cu ce ne îmbrăcăm astfel încât să avem și confort termic, să fim și fashion. Astfel recurgem la un articol pe nume vestă matlasată, ce se încadrează în categoria hainelor groase și funcționale. Comparativ cu vara, cele două anotimpuri ne oferă numeroase alegeri dintr-o bogată gamă cromatică. Vom începe prin a da detalii în ce condiții se poate purta vesta matlasată.

Vesta matlasată purtată peste costum

Vesta matlasată
                                                                          Vesta matlasată

Această variantă nu se adresează tuturor, ci numai celor care le place să iese în evidență, deoarece, la prima vedere, combinația pare puțin ciudată. Dacă discutăm de utilitate, este o variantă foarte bună pentru perioadele friguroase în care trebuie să ne menținem nivelul de eleganță ridicat. În funcție de temperatura la care ne așteptăm putem apela la o veste matlasată mai groasă sau mai subțire. După ce se depăsește șocul apariției, această ținută este chiar placută, nederanjând vizual nici o secundă. Unii bărbați preferă să acceseze și cravata în combinație cu vesta, dar nu e obligatoriu. Depinde de fiecare cum se simte mai bine.

Vesta matlasată purtată sub sacou

Mai puțin estetică decât varianta discutată anterior, vesta matlasată luată sub sacou este varianta casual. În acest caz se renunță obligatoriu la accesorii gen cravată, butoni, chiar și la cămașa formală. Revenind la estetic, părerile designerilor sunt împărțite, până la urmă dacă nu este tocmai pe placul nostru putem aborda această ținută numai în cazuri extreme de utilitate.

Vesta matlasată purtată într-o combinație casual

În sfârșit am ajuns la combinația pe care cu siguranță ai întalnit-o destul de des, ea fiind preferată de majoritatea deținătorilor de vestă matlasată. În acest caz ne putem juca cu culori, contraste, accesorii. Putem pune o cravată, un pulover de aproape orice fel sau chiar un hanorac. Până la urmă, esențială este aceeași regulă: să ne simțim bine!

 

Sursă foto: aici

LASATI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugam sa introduci numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.