Creați-vă un aspect profesional cu o geantă bărbătească

1209

Geanta bărbătească completează de minune o ținută care nu include doar pantaloni bine croiți, cămăși, costume, pantofi și curele. Adăugarea unei genți mari, fie că este vorba de un rucsac sau geamantan de piele, eliberează un spațiu mare din dulap și oferă un mijloc de a purta de-a lungul zilei tot ce are nevoie un bărbat pentru o perioadă extinsă la locul de muncă.

Alegerea genții ideale nu este la fel de ușoară cum ar părea la prima vedere. În timp ce tot mai mulți oameni doar cumpără primul lucru pe care îl găsesc și apoi își văd de treabă, în cazul în care veți depune un pic mai mult efort, puteți  găsi o geantă care arată profesional și elegantă. Aceasta ar trebui să fie perfectă atât pentru stilul dvs. personal cât și pentru modul de viață pe care îl duceți.

Rucsac bărbătesc
Rucsac bărbătesc

Din fericire, pentru cele mai multe branduri oricum nu s-ar putea face o asemenea confuzie, atât timp cât tendințele sunt urmate. Masculinitatea este cu siguranță un factor important de luat în considerare atunci când vrem să găsim cea mai bună geantă, iar cu alegerea corectă acest element vital nu va avea de suferit. Deci, nu uitați să vă asortați accesoriile cu restul pieselor vestimentare pe care le dețineți în garderoba dvs.

Servietă bărbătească
Servietă bărbătească

Puteți începe prin a căuta un material durabil și robust, deoarece aceasta este cheia multor probleme. O geantă bărbăteasca din piele naturală sau sintetică este alegerea perfectă, precum și un rucsac din pânză. Gândiți-vă la ce activități trebuie să desfășurați în viața de zi cu zi sau ce va fi în acest sac special, înainte de a merge la magazin. Acest lucru va face procesul de sortare și achiziționare mult mai rapid și mai simplu mai ales când vă găsiți la fața locului.

Mai jos sunt două tipuri de genți care sunt populare pentru bărbați în 2016, iar acestea sunt rezistente, potrivite și vă vor servi pentru fiecare scop în parte. O geantă bărbătească din piele este cu siguranță tipul preferat de accesoriu pentru cei mai mulți bărbați. Este perfectă pentru a transporta mai multe obiecte de diferite dimensiuni, pentru o zi la locul de muncă, o excursie, mersul la sala de sport ori la clasă și chiar mai mult.

Multiplele funcții vă vor servi toată ziua, iar când geanta este aleasă bine va oferi în același timp un aspect bărbătesc. Alegeți o geantă din piele tăbăcită de mărime medie și maro, care este cel mai popular model. Acest lucru se datorează faptului că versatilitatea și durabilitatea pielii face geanta extrem de folositoare, mai ales pe termen lung.

Geantă bărbătească de mână
Geantă bărbătească de mână

Servieta nu are aceeași capacitate de transport ca și o geantă, dar are un aspect subțire și elegant care este perfect pentru câteva lucrări importante și, eventual, un laptop. Pentru orice om care poartă un costum la locul de muncă sau se îmbracă într-o ținută profesională, o servietă va fi o alegere mai bună decât geanta din piele.

Sursa foto: aici, aici și aici