Costume de bumbac pentru barbati – Modele si culori

1801

Bumbacul și alte fibre naturale din care se realizează costumele bărbătești sunt materiale cu adevărat binevenite în fiecare colecție de primăvară sau vară. Pare să existe un anumit aer de nostalgie atunci când le purtăm fără a mai vorbi de marii creatori care au aceste ținute elegante în prezentările lor de modă.

costume bărbătesti 1

Marele avantaj al costumelor de bumbac este că sunt niște alternative mult mai bune la greoaiele haine din lână pe timp de vară. Cele mai multe cămăși din garderoba unui bărbat se asortează cu un costum de calitate, iar acesta poate fi purtat cu, să zicem, o cămașă cu imprimeuri clasice, precum și cu una cu guler. Întregiți acest look casual și urban cu o pereche de pantofi de stradă sau adidași, deoarece costumele de bumbac disponibile acum sunt mult mai bine croite și în trend.

Costumele bărbătești realizate din bumbac sunt mult mai potrivite pentru birou sau o seară în oraș față de ce se purta în ultimii ani. Pentru moment, dacă sunteți în proces de înnoire a garderobei dvs., nu veți da greș cu astfel de articole vestimentare. Cei care privesc industria de modă sunt de acord cu faptul că bumbacul este un material necesar într-o colecție de primăvară sau vară.

costumele barbatesti 2

De la stilul clasic la cel mai îndrăzneț totul e posibil, de exemplu încercați un costum de culoare kaki asortat cu o bluză într-o nuanță mai deschisă sau dacă mergeți  seara în centrul orașului, atunci puteți lua un sacou slim fit cu blugi având niște dungi subțiri și un tricou care nu contrastează prea tare cu restul hainelor.

Deci, care sunt indiciile unui stil la modă atunci când vine vorba de costumele de bumbac pentru bărbați? Alegeți-le în nuanțe reci de albastru și gri, precum și în cele de culoarea bronzului, iar în zilele mai reci mergeți pe țesături groase, ceea ce ne duce cu gândul la lână, mohair și diverse combinații. O varietate de costume care să maximizeze controlul temperaturii cu durabilitatea și croiala excelentă sunt așa-numitele costume slim fit care, deși sunt mai ușor de purtat, sunt totuși mai greu de găsit în magazinele de specialitate.

costumele barbatesti

Există, de asemenea, unele lucruri care trebuie să fie evitate în cazul costumelor de acest tip. Un exemplu sunt țesăturile bazate pe pânză groasă, deoarece costumele realizate din aceste materiale duc la diverse neplăceri cum ar fi cutele, rezistență redusă și o senzație de încălzire din cauza lipsei de aerisire a țesăturii care ar fi permis circulația aerului.

Un alt dezavantaj al lânii este prezența sa peste tot, având în vedere că este atât de ieftină în comparație cu pânza de aceeași calitate. Căptușeala completă care vine cu costumele bărbătești din bumbac este un confort pe termen scurt, deoarece de fapt nu ajută la circulația aerului. Și acum, un ultim cuvânt despre precauție în ceea ce privește stilul: nu vă agitați atât de mult dacă un costum de bumbac face prea multe cute. Profitați la maximum de lookul elegant pe care vi-l oferă prin faptul că aceste cute nu se văd decât dacă vă uitați de foarte aproape.

Sursa foto: aici, aici și aici